Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OPK

sexonyeah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opk- One position kill. Gdy go włączam podczas gy nie wiem co robic. W kogo strzelac czym, jak? Jak go uzywac? Trzeba dojsc do przeciwnikow i strzelac w nich? Kurde nie wiem Wtedy nastepuje idliczanie 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1,... i 0 czyli death. Kto mi wytlumaczy jak go uzywac i wszystko z nim związane..

Z góry dziekuje

Sexonyeah

Starogardzka.jpg

Tylko Łódzki Klub sportowy ŁKS

obraz.png

Opublikowano

1. Problem z odliczaniem jest tylko na Urban Ops, Battel Grup. Sam nie wiem jak go rozwiązać.

2. Jeśli chcesz zabić rzuć pod nogi granat lub strzelaj w przeciwników.

hjln299024443d.gif Piszę poprawnie po polsku
Opublikowano

Chodzi mi jak uzywac OPK . Co robic jesli jestes "poza gra"..? Bo nastepuje odliczanie i death. A ja chce wszystkich grajacych przeciwnkiow pozabijac. Tak jak sa takie avatary ze np. kamil12 i obrazek granat i drugi nick i tak ciagle. OPK bo nikogo gdy uzywam opk nie moge zabic bo nie wiem jak..

Starogardzka.jpg

obraz.png

Rekrut
Opublikowano

Jak ci odlicza włącz funkcję "No bounds",

1. Włączasz No Bounds

2. Włączasz OPK

3. Najlepiej włączyć jeszcze do tego Unl. Ammo

4. Rzucasz granaty wszędzie

5. Patrzysz na swoje staty

Opublikowano
ja znam odp na wasze problemy z odliczaniem NOBOUNDS

albo kup rpg_7 un ammo i FAF i strzelaj pod siebie..jeszczce wlacz no bounds jak kilo napisal albo SJ i NFD i podskocz i jak bd spadal napieprzaj z rpg lub z granatow ale raczej rpg bo granaty sie odbijają...

Pozdrowionka ;D

Jeżeli pomogłem, daj tyle, na ile u Ciebie zasłużyłem.

Opublikowano

Na pewno ?? Wszędzie spox dzieki za odp

a tak pozatym Co to za opcja "prone" bo nie ma wytlumaczenia tego..?

Starogardzka.jpg

obraz.png

Opublikowano

źLE powiedzieliscie mi. Tak jak powiedzieliscie nie chodzi. Dajcie jakis inny sposob. Jak rozrzucam wszedzie granaty to nikogo nie zabija nie wiem co jest. Pomozcie mi! Jak zrobic zeby wszystkich zabijalo przeciwnikow i zeby moje kill sie Zwiekszylyyyyyy??? Odp!!

Starogardzka.jpg

obraz.png

Opublikowano

Czekaj powiedz jak u ciebie wygląda te OPK jak już włączysz.

Wszystko jest normalnie tak jak wygląda bez hacka?

Jak tak to znaczy że hack niedziała jak OPK działa poprawnie widzisz naokoło siebie wsyzstkich graczy ściśniętych obok siebie.

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano

Nie normalnie jestem jakby "nad" plansza i jak mm wlaczane esp to widze ich nicki ale oni sa dalej ode mnie i wtedy wylicza mi 10 sek. 9,8,7,6,5,4,3,2,1,...0 i death Normalnie jak rzucam granaty to nic..;/ co mam robic?

Starogardzka.jpg

obraz.png

Opublikowano
Nie normalnie jestem jakby "nad" plansza i jak mm wlaczane esp to widze ich nicki ale oni sa dalej ode mnie i wtedy wylicza mi 10 sek. 9,8,7,6,5,4,3,2,1,...0 i death Normalnie jak rzucam granaty to nic..;/ co mam robic?

no to kurde zeby nei wyliczało wlacz opcje w hacku No Bounds czyli nei ebdzie Cie killowalo jak wyjdziesz za mape i sproboj pochodzic po linii mapy albo poskacz superjumpem moze są pod albo nad Toba

Pozdrowionka ;D

Jeżeli pomogłem, daj tyle, na ile u Ciebie zasłużyłem.

Opublikowano

to by zalatwilo sprawe

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

Opublikowano

Nie ,.... to jest tylko w UO nic wiecej ; ) tam zawsze jest ... nie da sie tego usunac tak jak powiedział to megatron : P... dlatego mozna uzywac w planszach podstawowych ( mniejszych ) bez pojazdow itp : P ... prosze o zamkniecie tematu

no chyba ze ktos zrobi hacka lub zna inne wyjasnienie ...

Be my master or my pupil : http://dsssssssaq.mybrute.com

10784.png

Pomóż mojemu jajeczku dorosnąc!

Jajeczko potrzebuje klikniecia :)

2QBc.gif

girlsofbleach.jpg

• Dodaj nową pozycję...