Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer na modach

NewStyleGG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ATS 1.4.7.6-a1

jdkd.png

Adres IP:  94.40.125.134:25567

Typ: Survival + Mody

Sloty: 40

Premium: Nie Wymagane

Nether: Włączony

WL: Wyłączone

Wersja: 1.4.7

DL:

http://replik.pl/fg/VyUZYn6gGe/

Instalacja:

skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/c3678edf200627acf9fd1600802362ec73d17c11ab672cf4528d8c5cafe08d2d/analysis/1397305922/

Serwer został stworzony po to aby gracze lubiący grać na modach technicznych mieli gdzie spędzić czas.

Serwer stoi na paczce Adventure Tech Serwer 1.4.7.6-a1 autorstwa EnnekPL.

Na serwerze są odblokowane wszystkie itemy, nie ma żadnych blokad i ograniczeń co do budowania roznych systemow.

Żadme z modów nie zostało usunięte, na serwerze panuje luźna atmosfera, nie ma takiego czegoś jak admin,

właściciel serwera jest na poziomie zwyklego gracza.

Serwer nie posiada żadnych pluginów.

Jedyne co jest wymagane od graczy to zachowanie kultury i uszanowanie cudzej pracy i nie niszczenie nie swoich rzeczy.

post-1073504-0-03669100-1398944005.png

Opublikowano

Już zasysam ;]

@Edit jakiś lepszy hosting paczki by sie przydał bo tu idzie 60kb/s ...

Btw Serwer nie posiada żadnych pluginów to jak chronisz graczy przed włamywaniem się na czyjeś konto ?

Opublikowano

@up

caly czas pracuje nad zrobieniem silnika, ktory uciagnie tyle modow. MCPC++ na 1.4.7 nie daje rady

gdyby ktos mi pomogl ze zrobieniem silnika na ta paczke, to chojnie wynagrodze :D

Opublikowano

@Zrobienie silnika jest bardzo proste tylko nie wiem czemu upierasz sie akurat na tą paczkę skoro większość modów tam jest już po prostu stara a no i paczka jest słabo zoptymalizowana ...

Opublikowano

mam nadzieje ze to nie bedzie taki server jak kiedys byly czyli - wchodz a na nastepny dzien server upada

wlasnie pobieram sobie paczke i do pol godziny zobacze jak sie gra na tym serverze i ocenie

ok minecrat mi sie pobral i zainstalowal, teraz mi sie wlacza paczka modow i zobaczymy jak tam twoj server wyglada :)

Nie moge sie polaczyc z serverem bo mam ???

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...