Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]bonus za znajomych

MPCpiotr

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Dlatego zaproszoną osobe będzie zaliczało dopiero gdy osiągnie jakąś określoną ilość postów.

Z multikont także można pisać posty. Blokowanie IP także nic nie da, ponieważ wiele osób ma zmienne, nie wspominając o bramkach proxy.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Wprowadzenie tego może spowodować, że użytkownicy zamiast zapraszać znajomych będą tworzyć multikonta, szczególnie ci napaleni na kolorki. Po za tym obecnie jest już wystarczająco dużo rang i nagród na forum, jestem na nie.

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Nauczcie się czytać.

System referencyjny na mpc to moim zdaniem dobry pomysł, aczkolwiek zamiast rang zrobiłbym zwiększanie limitów, czyli za np. 5 znajomych, którzy napiszą 20 postów większa skrzynka. Pozwoliłoby to uzyskać jeszcze więcej użytkowników, a aktualnym zdobyć nagrody za zapraszanie znajomych.

Za

P.S

Nikt nie będzie robił multikonta i nabijał 100 postów tylko po to żeby dostać rangę ...

Opublikowano

Za

P.S

Nikt nie będzie robił multikonta i nabijał 100 postów tylko po to żeby dostać rangę ...

zgadzam się z tobą :)

Admin Cienia
Opublikowano

Z całym szacunkiem, ale nie mogę się z tym zgodzić, ponieważ wielu użytkowników tworzy multikonta i nabija po 50 postów tylko po to, aby podbijać swoje publikacje serwerów w dziale minecraft.

Ogólnie pomysł z takim “systemem poleconych“ nie jest najgorszy, tylko może sprawić więcej problemów, niż pożytku.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Z całym szacunkiem, ale nie mogę się z tym zgodzić, ponieważ wielu użytkowników tworzy multikonta i nabija po 50 postów tylko po to, aby podbijać swoje publikacje serwerów w dziale minecraft.

Ogólnie pomysł z takim “systemem poleconych“ nie jest najgorszy, tylko może sprawić więcej problemów, niż pożytku.

No to dajmy i posty i np. czas online. Jest wiele możliwości. Tak czy siak według mnie pomysł dobry.

Opublikowano

Więcej rang ! Zróbmy rangi: 100 postów, 101 postów...

Nie.

---

@Miszczu. mam prawo do dawania głosów i własnej interpretacji tematów.

Proponuję zrobić jeszcze rangę o wysyłaniu raportów "Wysłałem 1 trafny raport" "Wysłałem 2 trafne raporty" etc.

Hehe nie.

Ciekawe za co macie te rangi bo za czytanie ze zrozumieniem na pewno nie.

@TOP

Ja jestem neutralny co do tego.

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Kiedyś były reflinki na forum ;)

Może kiedyś zaproponujemy wam ciekawszą formę zapraszania znajomych na forum ;)

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...