Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Linki do fb

Tak czy Nie  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jesteś:

• Za
      6
    • Przeciw
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o dodaniu możliwości podawania linków do swojego fanpag-a w publikacjach bo np. w miecrafcie jest to zabronione.

Przecież to raczej nie jest żadna kontr reklama dla mpc.

Jak było to zamknąć.

Pzdr.

Opublikowano

W większości przypadków jest to "Polub naszego fanpage: link" a taka publikacja nie jest zamykana tylko link jest usuwany.

Nie.

Opublikowano

Jestem na tak, bo to jest bezsens niczym zakaz podawania linków do twitcha w dziale lola.

Opublikowano

Ale tak na logikę. Skoro teraz można podawać linki do stron i forów to w czym by przeszkadzało podawanie też linku do fp. Na fp przeważnie jest najwięcej informacji bieżących bo na MPC można refować tylko co 24h.

A tak naprawdę to jest tylko utrudnienie dla użytkowników bo jak wejdą na stronę to z tamtąd przejdą na fp.

Opublikowano

Jak dobrze zrozumiałem chodzi o FanPage np. serwera MC, czy Metin2 zaprezentowanego w Publikacjach? 

Jasne, że tak. FB jest niezależnym medium komunikacyjnym i można na takim FanPagu udostępniać informacje na bieżąco co do stanu serwera, np gdyby ten padł...

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Jestem na tak, bo to jest bezsens niczym zakaz podawania linków do twitcha w dziale lola.

like_me_on_facebook.png

facebook.com/vershydesign

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...