Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wczoraj przeinstalowałem Windowsa, wszystko było git, grałem w PES'a i nic. dziś włączyłem MEtina i po pewnym czasie komputer się zrestartował, przed chwilą też :( . po włączeniu wyskakuje mi błąd

BCCode : 1000008e BCP1 : C0000005 BCP2 : F90023DC BCP3 : F08E8BB4

BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 3_0 Product : 256_1

da się to naprawić bez ponownej instalacji Windowsa? da się to naprawić naciskając po włożeniu płytki napraw system ?

prosze o pomoc

Opublikowano

czy ja wiem ... jak grałem w PES'a kilka godzin nic się nie działo .. a w MEtina może z pół godziny i już . :(

@edit

przeczytałem.

wątpię, żeby to coś z pamięcią lub temperaturą. to coś innego, może zasilacz, ale no cóż.. wątpię.

może ktoś inny by coś zaproponował.

ale niestety, moim zdaniem, będzie potrzebny ponowny install WIndowsa ... :(

Opublikowano

teraz zbytnio nie mam kiedy, na weekendzie pogram trochę. ale spróbuję też w nba, bo mam jakieś. (chyba 2003 xD ale fajne :lol: )

jak się będzie restartował ... no cóż, znowu będę przeinstalowywał albo spróbuję naprawić.

Opublikowano

kurde każdy myśli że resetowanie windowsa wszystkiemu zaradzi a to strata czasu

zawsze wszystko się da naprawić , a jak sie nie da naprawić to na pewno trzeba kupić jakąś nową część...

1336210110-U81772.png

Opublikowano

powiedziałem, że przeinstaluje lub naprawię, ale bardziej skłaniam się do naciśnięcia przycisku napraw, bo nie chcę się bawić w przeinstalowywanie po tygodniu i w instalowaniu wszystkich sterowników. ;)

@edit

jak coś to napiszę czy się restartował ale dopiero gdzieś w sobotę

Opublikowano

siedziałem dość długo na kompie, patrzyłem coś na forum, i się zrestartował. coraz bardziej uważam, że to jest wina zasilacza. .. :unsure:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...