Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

38 lvl mental - gdzie expić solo?

Ciasteczkowyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano gram serverze TBD, i mam pyt. gdzie expić 38 lvl mentalem? 400 defa z silnym, rib +6 30 sr 3 kryt (Będzie ulepszany na +9). Oczywiście posiadam buffka, pomoc m1, błogo bodajze 13. I mam pyt. gdzie expić.. Czy ogarne solo jak się rozpędze całą komnate wyczyścić w v1, czy raczej do tego 40-45 (ew. dostania bojowca) cisnąć na bo, i się nudzić z 8 osobami w pt:)) 

~Pozdro King

Opublikowano

Jak masz buffa i bojowca to BO oczywiście solo  do 40-45 imo. Bo jak grałem mentalem to utrzymać grupki w v1 to nie był problem ale jak siadlo trucie to już było po nie :p

Możesz cisnąć na pustyni sa tam dobre spoty i przy okazji expienia lecą ci ulepszacze :) Albo jeśli chcesz się pobawić przy wbijaniu lvla, dobij 40 i rób z kumplami rajdy to kowala :>

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

jesli grasz mentalem z ribem i nie masz nawet bojowca to oczywiscie, ze idz na BO. No chyba, ze masz ze 10k hp+ to mozesz brac na 2 lub 3 czesci przedostatnia komnate(ta przed krolowa)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...