Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gsyt2

SeetroX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem , widzę jak chińczyki na servie Gsyt2 latają ze Świętymi mieczami , Księżycowymi itp. zrobiłem syrka na +9 i dalej nic z nim zrobić nie mogę ;/

Może zna ktoś rozwój ulepszenia broni na tym serverze ?

Opublikowano

Bo pewnie próbuje zrobić na spolszczeniu... Tam można maksymalnie do syrka +9 zrobić, natomiast na chinolu zrobisz z syrka śmiercionośne, a z brzegowego święty :) Poza tym na chinolu ze stalki można robić kolejne zbroje [na 71lvl daje chyba 302 deffa zrobiona ze stalki, potem ta zbroja +1 jest na 72lvl, +2 na 73lvl itd...] Więc ściągnij chinola i po problemie :)

Opublikowano

Mam wszystko... i nic nie mogę zrobić dalej , nie widzę nawet Polaka , który by miał Święty a co dopiero Śmiercionośne ;/ ... Księżycowe a Chinola i Lunch . mam więc nie wiem co jest.

Opublikowano

Moze tylko z is kto wie a pozatym chinol moze miec wszystko bez wyjatkow wiec sie niedziw.

Opublikowano

Dziwie się dziwie bo arrek001 przedstawił jak to się odbywa hmm.. Arrek więc jak grałeś na Gsyt2 robiłeś broń i masz pewność czy to twoje przypuszczenia?

Opublikowano

No nie wiem ;/ , niektórzy mówią że trzeba gadać z GMem , inni że z ISu chinole mają jeszcze inni , że z BETY T_T.... Ja sobie chyba odpuszczę bo nie ma jak rozwijać postaci ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...