Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A bedzie event? na starcie?

Eventu na starcie nie będzie z powodu takiego, że dużo ludzi będzie próbowało wbić, a jeszcze event to totalne lagi. :(.

Opublikowano

Rufi a takie pytanie czy będą jakieś losowania ze strony administracji?

Nie wiem ale pewnie tak. Do startu pozostały już tylko 3 godziny xD

Opublikowano

Już serwer wystartował!

Jak będzie 80 osób meeeega event!

Oczywiście. Pamiętajcie, musicie wbić xD. Było 75/500 online xD

Opublikowano

Wbijajcie zaraz zrobie event!

Ja również.

Widzę, że patrzy temat aż 7 użytkowników, a nikt nie chce opinii napisać o serwerze, szkoda :(. Może potem ktoś napisze xD. Pamiętajcie ja nie gryzę xD

Opublikowano

Event leci teraz ostatnia rundka moze jak wbijecie to kolejną zrobie?

Zrób jeszcze jedną na mój koszt xD. A tak wogle to chyba możemy zaliczyć tą edycję do udanych xD.

Opublikowano

Oczywiście i o 14:30 widzimy sie na EVENCIE!!

70 osób = losowanie

Oczywiście xD. Pamiętajcie, że o 14:30 event xD. Coś może od siebie dorzuce xD

Opublikowano

Hej miałem okazje grać na tym serwerze kilka dni i serdecznie nie polecam. Administracja jest dosyć nieogarnięta, do tego jest dużo helperów jednak w wiekszości sytuacji są oni nie przydatni. Co więcej jeśli jakaś gildia ( najlepiej z adminem ) nie radzi sobie z czymś to po prostu wykorzystuje przywyleje admina ( rozwalanie na cuboidzie etc ) wtedy admin znika na wanisha ( lub tp do siebie ) i że niby wszystsko w porządku :) Serdecznie odradzam granie na tym serwerze jeśli nie chcecie prędzej czy później stracić nerwów :) Pozdrawiam i nie polecam

Opublikowano

Hej miałem okazje grać na tym serwerze kilka dni i serdecznie nie polecam. Administracja jest dosyć nieogarnięta, do tego jest dużo helperów jednak w wiekszości sytuacji są oni nie przydatni. Co więcej jeśli jakaś gildia ( najlepiej z adminem ) nie radzi sobie z czymś to po prostu wykorzystuje przywyleje admina ( rozwalanie na cuboidzie etc ) wtedy admin znika na wanisha ( lub tp do siebie ) i że niby wszystsko w porządku :) Serdecznie odradzam granie na tym serwerze jeśli nie chcecie prędzej czy później stracić nerwów :) Pozdrawiam i nie polecam

Już to zmieniliśmy mamy nadzieje że będziecie sobie dobrze grać. Rekrutacja na Helpera oczywiście ON! 

Event dzisiaj o 18:00

51699703966406469916.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...