Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płomienne świecenie GM by Ryuji

Ryuji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pragnę przedstawić płomienne świecenie GM pochodzi ono z serwera Linares Mt2 na którym jestem a właściwie byłem client masterem powstało jakieś 10 miesięcy temu na serwerze już tam nie urzęduję więc się marnować nie będzie.

Jest to edytowana praca całkowicie przeze mnie myślę, że efekt naprawdę świetnie się prezentuje i spodoba wam się.

Okrąg widziany na screenie pojawia się tylko przy teleportacji i wznosi się od dołu naszej postaci aż do góry.

Screen:

eouf.jpg

j38z.jpg

Link dl

http://www20.zippyshare.com/v/22402830/file.html

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/20cf1e11463b63031bda98d20c729627235d41fc4f88000c3dccc4e26fec9bff/analysis/1398888796/

Wpisy:

<File archivedPath="locale/pl/effect/light.dds" type="1"><![CDATA[Source\locale\pl\effect\light.dds]]></File>
<File archivedPath="locale/pl/effect/smoke01.dds" type="1"><![CDATA[Source\locale\pl\effect\smoke01.dds]]></File>
<File archivedPath="locale/pl/effect/gwi_geom_spark copy.jpg" type="1"><![CDATA[Source\locale\pl\effect\gwi_geom_spark copy.jpg]]></File>
<File archivedPath="locale/pl/effect/banzzak.jpg" type="1"><![CDATA[Source\locale\pl\effect\banzzak.jpg]]></File>
<File archivedPath="locale/pl/effect/orange_cure copy.jpg" type="1"><![CDATA[Source\locale\pl\effect\orange_cure copy.jpg]]></File>
<File archivedPath="locale/pl/effect/orange_cure copy.jpg" type="1"><![CDATA[Source\locale\pl\effect\orange_cure copy.jpg]]></File>
<File archivedPath="locale/pl/effect/masic_camp.dds" type="1"><![CDATA[Source\locale\pl\effect\masic_camp.dds]]></File>

Pozdrawiam wszystkich miłego używania.

Opublikowano

Niestety ale po wgraniu , stwierdzam iz nie dziala ;)

Niestety jak wgrać nie umiesz to nie działa.

Oczywiście świetna robota Adrianie, dodam do siebie bo całkiem, całkiem się prezentuje.

Udostępnisz może te białe kreseczki, które są wokół postaci?

Na ss tego nie ma, ale na linaresie było i chyba jest.

Chodzi mi oczywiście o GM'a.

Opublikowano

Niestety jak wgrać nie umiesz to nie działa.

Oczywiście świetna robota Adrianie, dodam do siebie bo całkiem, całkiem się prezentuje.

Udostępnisz może te białe kreseczki, które są wokół postaci?

Na ss tego nie ma, ale na linaresie było i chyba jest.

Chodzi mi oczywiście o GM'a.

Odezwal sie spec , najpierw sprawdz , a potem pisz .

69737149773342596741.png

Opublikowano

Jeśli twierdzisz, iż Ci nie działa to się określ co się dzieje. Jeśli nie dodasz wpisów do pakera to Ci nie zapakuje plików i na pewno nie będzie działać jedyne co byś miał to kwadraciki i znaczek. Nie sposób mi pomóc Tobie gdy nie wiem po prostu co zrobiłeś.

A i jeszcze jedno w swoim cliencie możesz mieć locale_sg np więc w wpisach zmieniasz locale_pl na sg

Opublikowano

Jeśli twierdzisz, iż Ci nie działa to się określ co się dzieje. Jeśli nie dodasz wpisów do pakera to Ci nie zapakuje plików i na pewno nie będzie działać jedyne co byś miał to kwadraciki i znaczek. Nie sposób mi pomóc Tobie gdy nie wiem po prostu co zrobiłeś.

Wpisy dodalem od razu , all wkleilem do effecta .

A nastepnie spakowalem , wrzucilem do clienta .

Potem wbilem do gry i nic nie ma , zadnego znaczka zadnych efektow

Masz caly opis co robilem . ..

69737149773342596741.png

Opublikowano
<File archivedPath="locale/pl/effect/gm.mse" type="1"><![CDATA[Source\locale\pl\effect\gm.mse]]></File>
<File archivedPath="locale/pl/effect/ymirred.tga" type="1"><![CDATA[Source\locale\pl\effect\ymirred.tga]]></File>

Dodaj jeszcze te 2 wpisy ale nie sądzę, że to przez to możesz mi na pw podesłać swoje locale to Ci wgram żeby chodziło i tak nie mam nic do roboty teraz.

Opublikowano
<File archivedPath="locale/pl/effect/gm.mse" type="1"><![CDATA[Source\locale\pl\effect\gm.mse]]></File>
<File archivedPath="locale/pl/effect/ymirred.tga" type="1"><![CDATA[Source\locale\pl\effect\ymirred.tga]]></File>

Dodaj jeszcze te 2 wpisy ale nie sądzę, że to przez to możesz mi na pw podesłać swoje locale to Ci wgram żeby chodziło i tak nie mam nic do roboty teraz.

Te wpisy co mi podales mam , jak chcesz to ci podesle , ale raczej wszystko robie dobrze bo wpisy sprawdzalem 2x

69737149773342596741.png

Opublikowano

@up

Na pw wysłałem Ci locale.

Po tym jak otworzyłem locale zastałem:

ptMLvxS.jpg

Problem u Ciebie był z ścieżkami w wpisach mianowicie powinny one wyglądać o tak.

<File archivedPath="locale/eth/effect/light.dds" type="1"><![CDATA[Source\locale\eth\effect\light.dds]]></File>
<File archivedPath="locale/eth/effect/smoke01.dds" type="1"><![CDATA[Source\locale\eth\effect\smoke01.dds]]></File>
<File archivedPath="locale/eth/effect/gwi_geom_spark copy.jpg" type="1"><![CDATA[Source\locale\eth\effect\gwi_geom_spark copy.jpg]]></File>
<File archivedPath="locale/eth/effect/banzzak.jpg" type="1"><![CDATA[Source\locale\eth\effect\banzzak.jpg]]></File>
<File archivedPath="locale/eth/effect/orange_cure copy.jpg" type="1"><![CDATA[Source\locale\eth\effect\orange_cure copy.jpg]]></File>
<File archivedPath="locale/eth/effect/orange_cure copy.jpg" type="1"><![CDATA[Source\locale\eth\effect\orange_cure copy.jpg]]></File>
<File archivedPath="locale/eth/effect/masic_camp.dds" type="1"><![CDATA[Source\locale\eth\effect\masic_camp.dds]]></File>
Opublikowano

@up

Na pw wysłałem Ci locale.

Po tym jak otworzyłem locale zastałem:

ptMLvxS.jpg

Problem u Ciebie był z ścieżkami w wpisach mianowicie powinny one wyglądać o tak.

<File archivedPath="locale/eth/effect/light.dds" type="1"><![CDATA[Source\locale\eth\effect\light.dds]]></File>
<File archivedPath="locale/eth/effect/smoke01.dds" type="1"><![CDATA[Source\locale\eth\effect\smoke01.dds]]></File>
<File archivedPath="locale/eth/effect/gwi_geom_spark copy.jpg" type="1"><![CDATA[Source\locale\eth\effect\gwi_geom_spark copy.jpg]]></File>
<File archivedPath="locale/eth/effect/banzzak.jpg" type="1"><![CDATA[Source\locale\eth\effect\banzzak.jpg]]></File>
<File archivedPath="locale/eth/effect/masic_camp.dds" type="1"><![CDATA[Source\locale\eth\effect\masic_camp.dds]]></File>

Bo wyslalem ci moje locale ktorego nie ruszalem , a po twoich edycjach i tak nie dziala. Jest to samo co i wczesniej ja robilem , czyli nic nie ma ;x

69737149773342596741.png

Opublikowano

Przecież sprawdzałem i wszystko jest wgrane tylko masic_camp ma 0kb ale to jest okrąg więc i tak powinno świecić.

Opublikowano

Przecież sprawdzałem i wszystko jest wgrane tylko masic_camp ma 0kb ale to jest okrąg więc i tak powinno świecić.

Wgrałem Locale , odpalilem metina i nic nie ma , a inne znaczki GM-a i efekty dzialaja normalnie .

69737149773342596741.png

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...