Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet metin2

Takiszarytypek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem na o wiele gorszym, miałem kiedyś internet z Orange, który po wykorzystaniu limitu osiągał transfer 1kB/s, w porywach do 4kB/s. Expiłem wtedy na dwa konta, bez większych lagów.

Opublikowano

dasz radę na luzie ja gram na kompie który ma 5lat internet który osiąga 50kb/h przy jednej kresce zasięgu i nawet mi nie laguje

Opublikowano

Pograsz normalnie, lecz o jakichkolwiek zuo, czy eventach to nie ma mowy.

Prace nad pierwszym, solowym serwerem rozpoczete zostana dnia ------ :

- Kompletowanie pomysłu - 71%

- Serwer : * Strona clienta - 2% * Strona serwera - 5%

- Strona - 0%

- Forum - 0%

Opublikowano

Grałem na o wiele gorszym, miałem kiedyś internet z Orange, który po wykorzystaniu limitu osiągał transfer 1kB/s, w porywach do 4kB/s. Expiłem wtedy na dwa konta, bez większych lagów.

Tak jak pisał kolega jak wykorzystałem cały limit to miałem 16kB/s i spokojnie dało się grać najdłużej trwał proces logowania i teleport, wiadomo tam gdzie więcej ludzi to delikatnie się na chwile przycięło ale spokojnie rozbijałem BIG SPOTA V2 z buffem więc przy 2MB/s spokojnie dasz sobię radę :) 

Opublikowano

Spokojnie możesz grać, pamiętam jak kiedyś grałem na internecie z telefonu za pomocą programu "Nokia PC Suite", miałem minimalne lagi, a z pół roku temu jak miałem jeszcze radiówkę mój ping wynosił od 80 do 150 i przy prędkości 2Mb/s spokojnie grałem :)

Opublikowano

Grałeś kiedy? bo może cos sie zmienilo i teraz moze lagowac ale jezeli tak mowicie to super.

Gram do teraz na necie 1mb. xD

Opublikowano

Przecież nie liczy się transfer, liczy się PING. Toż ilości pakietów wysyłanych przez klienta/serwer jest tak drobniutka, są to dosłownie setki bajtów/parę kilobajtów i liczy się jedynie 'czas dotarcia' czyli ping, nic więcej. nawet na 128kb/s popykasz o ile ping będzie niski w miarę.

Opublikowano

dasz radę na luzie ja gram na kompie który ma 5lat internet który osiąga 50kb/h przy jednej kresce zasięgu i nawet mi nie laguje

50kb/s xD*

Pograsz spokojnie, dwa konta i jazda ;D

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...