Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z darkorbit remix ?

MPCpiotr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest zapowiedź Dakorbit Offline by RZoom (o który się tobie upomniałem). Sprawdzam codziennie stronę z tym remixem ale nadal go nie ma a wersja jest ciekawa. Są tam stacje klanowe, aegis ze skillami w 3D (tak samo jak wszystko pozostałe) można ulepszać lasery i osłony sepromem i z tego co słyszałem miały zostać dodane wrota (narazie jest alfa)

Opublikowano

Jest zapowiedź Dakorbit Offline by RZoom (o który się tobie upomniałem). Sprawdzam codziennie stronę z tym remixem ale nadal go nie ma a wersja jest ciekawa. Są tam stacje klanowe, aegis ze skillami w 3D (tak samo jak wszystko pozostałe) można ulepszać lasery i osłony sepromem i z tego co słyszałem miały zostać dodane wrota (narazie jest alfa)

Widziałem że się udzielałeś u nich na forum ale nie wchodzę tam od 4 dni na kiedy się szykuje premiera ?

Opublikowano

Jak narazie to RZoom nic nie mówił o premierze, ale wiem że dużo skończył. Możliwe że już dawno skończył najnowszą wersje ale nie chce jej narazie opublikować. Albo mu się nie chcę dalej robić i możliwe że to fake :/

Opublikowano

Jak narazie to RZoom nic nie mówił o premierze, ale wiem że dużo skończył. Możliwe że już dawno skończył najnowszą wersje ale nie chce jej narazie opublikować. Albo mu się nie chcę dalej robić i możliwe że to fake :/

czyli jest możliwość że w maju wyjdzie gra lub nie będzie jej w ogóle ?

Opublikowano

Mówił że zostało mu tylko do zrobienia alieny i aegisa w 3D, więc mógłby to zrobić w 1 dzień. Najwidoczniej że wcale tej wersji może nie być albo wyjdzie, ale kiedy to ja nie wiem. W jednym poście napisał że przeprasza za to że nie robił update ale zrobił już wiele i w tamtym dniu miała już wyjść najnowsza wersja i powiedział że może dać najnowszą wersje tylko że bez Aegisa 3D i alienów 3D. Napisał to chyba 1 lub 2 tyg. temu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...