Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam-zablokowany rynek społeczności

Lolopolozo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zakupiłem dzisiaj 25 Euro na Steam i niestety nie mogę płacić za skiny i skrzynie do CS:GO na rynku społeczności, gdyż pokazuje iż:

Doładowany portfel Steam, używając nowej metody płatności. Nie będziesz w stanie kozystać z Rynku przez okres kilku dni, podczas których wpłacone środki zostaną zweryfikowane.

I tutaj kieruję pytanie. Czy da się to jakoś obejść np. kożystając ze stron powiązanych ze steam lub coś? Jeśli nie to byłby ktoś w stanie napisać po angielsku wiadomość któą mógłbym wysłac do supportu, że portfel steam doładował mi mój wujek i że chciałbym skożystać z rynku steam w celu zakupienia przedmiotów do CS:GO itp. itd, ale po angielsku. Za wszelka pomoć bardzo dziękuję.

Pozdrawiam

Lolopolozo

Opublikowano

Jak mi piszę, że mam do 7 maja ale ja potrzebuje rynek wcześniej i ku..a po cholere robią takie blokady?Jezu jak ktoś się włamie mi na konto to by chętnie poczekał do 7 maja.

Opublikowano

Weryfikacja jest ustalona dla każdej metody płatności. Ma to zapobiegać próbą wydawania niesowich pieniędzy (np. z kradzionej karty kredytowej, czy debetowej).

Obejmuje każdego i support w takie sytuacji nie pomoże. Ponadto regulamin, który akceptujesz przy dokonywaniu płatności zawiera o tym informacje.

Można dodać jeszcze, że jeśli zalogujesz się do Steam z innego urządzenia zastanie Ci zablokowany dostęp do Rynku i możliwość wymiany na okres 7 dni.

Ponadto jeśli w ciągu roku od ostatniej akcji nie dokonasz zakupu żadnego tytułu, lub nie doładujesz portfela Steam, Rynek zostanie zablokowany ponownie.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Chyba troszkę z tym przesadzają. Dzięki za pomoc cichy

Gdybyś miał coś w porównaniu ze steamem tez byś zabezpieczał jak się da 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...