Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New private serwer - Sfultimate!

sfultimate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialbym Was zaprosic na nowo powstaly serwer Shakes&Fidget - Sfultimate

Serwer jest easy/medium, z reszta wszystko zobaczycie podczas gry

Start serwera 20:05 o tej godzine podam link do strony

Zapraszamy!

Strona:

www.sfultimate.ct8.pl
Opublikowano

Serwer posiada bugi :)

chcecie dużo kasy, grzybków ? są na to komendy .... 

Lepiej sobie odpuścić taki serwer 

Opublikowano

Nie polecam, nie dopracowany, komendy /złoto -xxx oraz /grzyby -xxx działają świetnie, do tego bug na klucze do lochów. Możesz sobie nazbierać 5kluczy i 5 razy każdy loch przechodzić. Tego czegoś betą nie można nazwać nawet alfą ;]

Pomogłem ? daj +

Opublikowano

Obecnie serwer, ma pare bugow. Dlatego zadecydowalismy, ze bedzie to OPEN BETA.

Oficjalnie start serwera niedziela/poniedzialek

Postaramy sie naprawic czesc bugow.

Szukamy grafika do prezki. :-) 

W razie czego gg: 466126

Lub tutaj. 

Opublikowano

powód mojego usunięcia konta miałem za wysokie staty hahah :)

Twoje konto zostalo usniete z powodu uzywania bugu na zloto - nie za za wysokie staty. 

Serwer posiada bugi :)

chcecie dużo kasy, grzybków ? są na to komendy .... 

Lepiej sobie odpuścić taki serwer 

Zostanie to naprawione. 

Nie polecam, nie dopracowany, komendy /złoto -xxx oraz /grzyby -xxx działają świetnie, do tego bug na klucze do lochów. Możesz sobie nazbierać 5kluczy i 5 razy każdy loch przechodzić. Tego czegoś betą nie można nazwać nawet alfą ;]

Zostanie to naprawione. Co do tego ze nie  mozna tego nazwac beta to przesadzasz. Kluczowym bugiem sa wlasnie komendy i mysle ze nic poza tym. Co do dropienia kluczow z lochow, mialem sytuacje ze dropnely mi 2 razy te same a nie 5. Postaramy sie to naprawic. 

Staramy sie robic wszystko by na serwerze gralo sie jak najprzyjemniej, nie sprawdzilismy komend - to byl blad, ale zostanie to tak jak wspomnialem poprawione, wiec bardzo bym prosil bez takiego hejtu. :) 

Opublikowano

1B3fwD7.png

Po za tym ct8.pl i wiadomo że serwer postawiony na gotowcu a autor ma takie pojęcie o naprawie błędów jak ja o pieczeniu makowca.

Mama wie ze masz taka sygnature?

Co do tematu, czas pokaze czy umie to naprawic czy nie :)

1364672805-U250359.png

Opublikowano

1B3fwD7.png

Po za tym ct8.pl i wiadomo że serwer postawiony na gotowcu a autor ma takie pojęcie o naprawie błędów jak ja o pieczeniu makowca.

Jest to OPEN BETA. Jesli nie przeczytales. Dlaczego piszesz o tym bugu, jesli ludzie wypowiedzieli sie o Nim w tym temacie z 3 razy conajmniej? My wiemy jaki jest bug.Wiemy co trzeba zrobic zeby On zniknal. 

Jak mozesz mowic, ze autor nie ma pojecia o naprawie bledow, jesli nie wiesz kim jest autor? Czy ja mowie ze jestes  gimbusem bo Twoja sygnatura za to przemawia? - nie. 

Wiec nie wypowiadaj sie jesli nie masz pojecia kto czym i jak sie zajmuje bo nie znasz tej osoby. :) 

Opublikowano

Bug: Awanturniczosc nie resetuje sie po północy.

90858227232114326580.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...