Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avendor.pl - Serwer RPG z autorskimi rozwiązaniami!

hhooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo1.png

Avendor jest serwerem typu RPG/RP. Zostały na nim zastosowane autorskie rozwiązania w formie zadań, klas i innych ciekawych funkcji. Dla graczy będzie on dostępny 24/7. Początkową lokacją dla każdego gracza będzie wioska główna.

Dla każdej z klas dostępna jest inna wioska. Dana klasa będzie mogła teleportować się tylko do

głównej wioski oraz do wioski klasy.

Dla serwera została napisana specjalna fabuła, która jest dostępna w spoilerze poniżej:

Kliknij aby przejść do forum serwera.

Dane techniczne:

Typ serwera: RPG/RP

Adres: niebawem

Forum: terrawin.pl/forum

TS3: niebawem

Sloty: N/A

Online: 24/7

Komendy:

Obecne zostały udostępnione komendy, które już są na serwerze. Lista będzie sukcesywnie

uzupełniana.

/spawn - teleport do głównej wioski

/klasy <gornik/drwal/mysliwy/kowal> - krotka informacja o danej klasie

/gornik - wybiera klasę górnik

/drwal - wybiera klasę drwal

/mysliwy - wybiera klasę mysliwy

/kowal - wybiera klasę kowal

Serwer posiada autorski system klas, które ma do wyboru po dołączeniu do serwera, ale bez zmiany w przyszłości. Posiadamy system poziomów, doświadczenie zdobywamy wraz z wykonywaniem zadań.

Niebawem wyższy poziom będzie miał dostęp do większych możliwości.

Krótka prezentacja ze względu na to, że chcę żeby gracze zobaczyli na własne oczy wszystkie systemy istniejące na Avendor.

Data startu przewidywana na ten tydzień. Zostanie ogłoszona dzień wcześniej.

90300032.png

Opublikowano

Witam, poleciłbym zaktualizować pierwszy post m.in. adres ip. Serwer teraz tj. 16.00 niestety nie jest jakoś intrygujący, zero odpowiedzi na moje pytania, na ten moment Nie polecam.

Opublikowano

Reklama na mpc jest bo jest. Nie przywiązuję do niej szczególnej uwagi i czasu. Wszystkie informacje są na forum.

90300032.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie widzę w tym dużo "rpg" ale cóż , może jestem ślepy.Osobiscie serwer nie przypadł mi do gustu lecz polecam go graczą , którzy nudzą się na Singlu ... ;)

Opublikowano

To jest nieaktualna wersja tematu. Nie ma już na nim autorskich pluginów na klasy, sklepy etc. Proszę o zamknięcie tematu.

90300032.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...