Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro itd

SpeeKis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciałem kupić sobie steam keya do gry na allegro

a więc weszłem nacisłem kup teraz wybrałem bank ale moje dane były takie że mail był stary więc wyszłem z transakcji i zmieniłem maila kiedy wracam rboie znowu

ale tym razem wyskakuje mi czy chce 2 sztuki kupić ja takie wtf potem weszłem konto usunełem tą gre z kupujacego na koncie moim

ale potem wchodze w ta gre do kupna  w oferty i tam ze jestem niby ja i kupuje 2 sztuki potrafi ktos pomoc?

Opublikowano

Tak to jest jak się dzieciom daje dostep do allegro...

E-mail trzeba było zmienić przed dokonaniem transakcji, teraz nic nie zrobisz.

Powiedział co wiedział, jak się nie znasz na Allegro to się nie wypowiadaj.

Mimo to fakt - "Tak to jest jak się dzieciom daje dostep do allegro...", w 100% mogę to poprzeć.

Powinieneś wejść w Moje Allegro -> Moje Zakupy -> Kupione -> Wybrać kupiony przedmiot -> Opcje -> Płacę

A Ty kupiłeś 2 sztukę, zamiast opłacić już kupionej.

Teraz to już nic nie zrobisz, jedynie możesz napisać do sprzedawcy, aby anulował jedną sztukę jeżeli może, bo chyba tylko sklepy mają taką możliwość, akurat tego Ci nie powiem.

Opublikowano

Powiedział co wiedział, jak się nie znasz na Allegro to się nie wypowiadaj.

Mimo to fakt - "Tak to jest jak się dzieciom daje dostep do allegro...", w 100% mogę to poprzeć.

Powinieneś wejść w Moje Allegro -> Moje Zakupy -> Kupione -> Wybrać kupiony przedmiot -> Opcje -> Płacę

A Ty kupiłeś 2 sztukę, zamiast opłacić już kupionej.

Teraz to już nic nie zrobisz, jedynie możesz napisać do sprzedawcy, aby anulował jedną sztukę jeżeli może, bo chyba tylko sklepy mają taką możliwość, akurat tego Ci nie powiem.

Hmm, akurat na alegro znam się bardzo dobrze. Nie rozumiem o czym piszesz, najpierw twoja wypowiedź skłania się ku całkiem odmiennego zdania od mojego, a na koniec i tak wyszło na moje, czyli że nic się nie da zrobić. To o co Ci chodzi?

Opublikowano

Hmm, akurat na alegro znam się bardzo dobrze. Nie rozumiem o czym piszesz, najpierw twoja wypowiedź skłania się ku całkiem odmiennego zdania od mojego, a na koniec i tak wyszło na moje, czyli że nic się nie da zrobić. To o co Ci chodzi?

Bo tu nie chodzi o zmianę adresu mailowego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...