Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia - eq pvp bodziak

Yamper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam bodziaka, skille P. Chciałbym się od was dowiedzieć jakie będzie w miarę dobre eq pod pvp. Ogólnie chcę sobie po prostu latać po m1 i ciskać wszystkich z jinno jak leci. I teraz dla takiego bodziaka proszę was, abyście mi napisali jakie itemy są najlepsze (tu chodzi mi o nazwy np. truta, stalka czy coś takiego). Po prostu, żebym wiedział jakiej nazwy itemu szukać. Druga sprawa to taka - jakich bonusów szukać. Domyślam się, że silny na ludzi, tarczę też pewnie sokolą, bo ma 20% na wojowników, ale co jeszcze prócz ludzi?

No i jeszcze jest sprawa z bronią. Pod pvp liczy się śr umiejętności z tego co wiem. A czy śr obrażenia mają jakiekolwiek znaczenie czy raczej służą tylko do walki z potworami?

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Ale co ja mam pokazywać? :D. Ja nic nie mam, szukam pomocy jakiego eq mam szukać, jakie bony i co jest ważniejsze śr obr czy śr um.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

mental - śr um

body - śr obr

abs'y - miecze strzały sztylety i miecze dwuręczne +max hp.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...