Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej/Liga MPC League of Legends

dudeson76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście taki turniej to fajna sprawa, ale jestem na nie:

- Nie podoba mi się podejście twórcy tego 'pomysłu'.

- Brak kultury.

Dodatkowo, nie znajdziesz tylu drużyn chętnych do gry.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

- Brak kultury.

Nie podoba Ci się moje podejście, kiedy piszesz że turniej to fajna sprawa.

Ja tu ciągle piszę, że można go zrealizować, ale nie bo,  większość tu pisze ile ludzi na BoL'u będzie grać i że BoL gry wygrywa.

Byś może wszystko przeczytał i prześledził każdego tu podejście. Tutaj prezentuje swój brak kultury.

Jesteś na tak, ale kiedy ja i chyba 3 użytkowników próbuje powiedzieć że BoL to nie wszystko i że w grze drużynowej nie będzie o niczym świadczył.

Niestety dział League of Legends jest szczyty pojęciem że BoL, bez żadnego skilla wystarczy aby wygrać grę. Dodatkowo się dowiedziałem że bez problemu wygrywa gry drużynowe (premade), jestem bezsilny.

dudeson.png

Opublikowano

- Brak kultury.

Jak się nie znajdzie jak się znajdzie. Zależy ile. Dziwi mnie to, że śledzisz ten temat od praktycznie samego początku i chyba zielony jesteś co się tu dzieje. Ja osobiście na forum już nie aktywny jestem, ale chciałem teraz z drużyną właśnie sobie zagrać, pamiętam jakiś ostatni turniej, kiedy drużyn było bardzo dużo, większość z losowych drużyn ale były. Dodam jeszcze to ile tera zapisuje się do turnieju 2v2. Nie wiem kto to organizuje ale po ostatnich zjazdach z tamtym turniejem Vanosh i Netrodal pokazali swoją klase i zaangażowanie. To stara historia i wolałbym nie przypominać jej, chciałbym aby turniej zorganizowali inne osoby, może nie ten, ale następny,

Poziom użytkowników jak i ich ten bol, co wszędzie o nim trzeba wspomnieć i że jest "op" przeraża mnie.

Tyle.

Opublikowano

Nie podoba Ci się moje podejście, kiedy piszesz że turniej to fajna sprawa.

Ja tu ciągle piszę, że można go zrealizować, ale nie bo, większość tu pisze ile ludzi na BoL'u będzie grać i że BoL gry wygrywa.

Byś może wszystko przeczytał i prześledził każdego tu podejście. Tutaj prezentuje swój brak kultury.

Jesteś na tak, ale kiedy ja i chyba 3 użytkowników próbuje powiedzieć że BoL to nie wszystko i że w grze drużynowej nie będzie o niczym świadczył.

Niestety dział League of Legends jest szczyty pojęciem że BoL, bez żadnego skilla wystarczy aby wygrać grę. Dodatkowo się dowiedziałem że bez problemu wygrywa gry drużynowe (premade), jestem bezsilny.

O turnieju mówiłem ogólnie, że jest fajną sprawą.

Temat czytam na bierząco. Ale zwróciłem uwagę na Twoje podejście, ponieważ to Ty wychodzisz z pomysłem Turnieju i to Ty głównie powinieneś coś prezentować sobą.

Tak, masz rację. Bot of Legends sam gry nie wygra. Trzeba dołożyć coś od siebie.

Ale jednak daje choć trochę przewagi, przykładowe te szybkie combo rodem z serwera koreańskiego czy różne exploity.. Stąd te oburzenie graczy, grający fair play.

@Krysian Zauważ, że to nie jest zwykły turniej tylko liga. Gdzie potrzeba jeszcze większego zaangażowania ludzi i dosyć profesjonalnej organizacji.

Był już taki turniej na innym forum i organizacja do łatwych nie należała.

Ale jeśli użytkownicy w dużej ilości okazali by swoje zainteresowanie to okej.

313561454060320945952.gif
Pasjonat
Opublikowano

Jeszcze raz powiem, nie potrzeba robić jakichkolwiek lig w lolu ponieważ lol sam w sobie ma dobry wyznacznik skilla- elo (czy tam teraz te ligi)

.

Opublikowano

Jeszcze raz powiem, nie potrzeba robić jakichkolwiek lig w lolu ponieważ lol sam w sobie ma dobry wyznacznik skilla- elo (czy tam teraz te ligi)

Chciałem aby koledzy z forum mogliby się zmierzyć ze sobą, a inni zobaczyć jak oni się spisują.

O turnieju mówiłem ogólnie, że jest fajną sprawą. Temat czytam na bierząco. Ale zwróciłem uwagę na Twoje podejście, ponieważ to Ty wychodzisz z pomysłem Turnieju i to Ty głównie powinieneś coś prezentować sobą. Tak, masz rację. Bot of Legends sam gry nie wygra. Trzeba dołożyć coś od siebie. Ale jednak daje choć trochę przewagi, przykładowe te szybkie combo rodem z serwera koreańskiego czy różne exploity.. Stąd te oburzenie graczy, grający fair play. @Krysian Zauważ, że to nie jest zwykły turniej tylko liga. Gdzie potrzeba jeszcze większego zaangażowania ludzi i dosyć profesjonalnej organizacji. Był już taki turniej na innym forum i organizacja do łatwych nie należała. Ale jeśli użytkownicy w dużej ilości okazali by swoje zainteresowanie to okej.

No to fajnie że mnie zrozumiałeś. Moim zdaniem potrafię zachować kulture, no ale po prostu mam słabe nerwy. Postaram się teraz jakoś zachować a wszelkie tego typu odpowiedzi ingorować. Piszę nie raz co czuje i mi na myśl przyjdzie. Ja wiem że uczciwi gracze czują się nie fair ale zwłaszcza w grze drużynowej premade nie ma on większego znaczenia, kiedy na grę wpływa o wiele więcej czynników. Lane phase, jungler, roam, wardy...

dudeson.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...