Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Launcher: "Applying patch" - Pomożecie?

koral7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem w 2 tygodnie temu Tere i od tego momentu bez przerwy mam wlaczone pobieranie.... Ściagam 2 tydzień i ciagle pobiera sie coś, nw czy od nowa czy nie. Pobierałem 2 tyg i teraz nie grając nawet 1 sec coś znowu sie pobiera 15H. Pomocy o co chodzi :<  post-652699-0-38293500-1398867263_thumb.png

Opublikowano

Spróbuj tego  ^_^

minionek_5956.png

Opublikowano

Już mam 90% pobieram 2 raz. Teraz zadziała czy będę musiał robic tak jak x2 up?

#Edit
Po tym znowu patch się ściąga, a Wasze sposoby nie działają, ma ktoś coś innego?

// Połączyłem Ci posty. Na przyszłość pamiętaj o opcji "Edytuj".

// Mentor™

post-652699-0-11494300-1398940542_thumb.png

Opublikowano

ja też miałem z tym problem, jakieś dziwne rzeczy się działy używałem tego z 1 i 2 i to z resetowaniem łącza zadziałało, później miałem problem z tym że niby mam złą wersję, pogrzebałem w googlach znalazłem jakiś pliczek do pobrania i teraz znów się patchuje od rana, zwariować można z tą grą ;/ ale mam nadzieję że teraz będzie działać

Opublikowano

Dla wszystkich co mieli ten sam problem. Odpalamy filmik od Minimomek. Robimy jak na filmie. Gdy tak zrobimy i znowu bedzie sie patchowac, dajemy mu. Jak sie spatchuje czekamy az wyskoczy Applying Patch i znowu wylaczamy neta jak na filmie. Tak w kółko dopóki nie uruchomi się wam okno logowania. Pozdrawiam ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...