Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujemy Webmastera oraz technika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukujemy razem z kolegą tak jak wyżej napisałem web mastera, który ogarnia edytowanie, robienie szablonów oraz html itp oraz technika, który by pomógł koledze z pracami nad serwerem. Teraz coś o naszych planach. 

Będzie to serwer na razie hamachi. Typ serwera medium. Szukamy webmastera oraz technika ponieważ jeden technik to za mało. Sam wszystkiego kumpel nie ogarnie, a że jego brat jest leniwy i nie chce mu się ciągnąć z nami tego projektu to trudno. Mamy już serwer hamachi, trzeba po woli wyeliminować wszystkie bugi, questy są już napisane. Gdy postawimy już serwer hamachi potrzebujemy w miarę ładnej stronki, na razie na cba z ładnym szablonem. Gdy skończymy zrobię prezkę na forum, po czym gdy ludzie będą chcieli taki serwer skontaktujemy się z True by zasponsorował nasz serwer o ile to możliwe. Bez tego ani rusz. True się nie zgodzi, jeśli wszystko nie będzie ukończone w 90%. Oczywiście hajs z is'u będzie i dla web mastera i dla technika oraz True (sponsora). Po ile % nie wiem. wszystko się ustali. Oki. Teraz coś o mnie i o kumplu, który ma nick na forum Umarły. Mamy po 16 lat, graliśmy sporo w metka po czym postanowiliśmy postawić serwer. Umarły ogarnia w miarę wszystko, ale ciężko będzie mu samemu ogarnąć wszystko na serwerze. Ja próbuję coś tam tworzyć z grafiką pod serwer, pomagam wymyślać questy oraz fabułę.  Questy również pisałem, ale w takim tempie..

Wymagania : 

-Wiek min.16 lat

-Zaangażowanie

-Wykonywanie zleceń na czas

- Komunikator głosowy + sprawny mikrofon

-Ogarnięty

-Obcykany html, php oraz tworzenie i edycja szablonów.

-Kultura osobista

(Nie muszę chyba pisać co powinien umieć technik serwerowy).

Jeśli potrzebujesz jakichkolwiek innych informacji pisz pw do Umarły lub do mnie. Mój skype : MaciekBosski, a umarłego : bodziec12. Pozdrawiam.

tumblr_msrnt2YueT1qf3tseo1_250.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...