Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Operacja phoneix

Mati7855

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam kilka pytań

1. do kiedy bedzie to ważne i czy na dzień dzisiejszy opłaca sie kupić ?

2. czym sie różnia ta operacja kupiona od vale od tej kupionej na rynku ? bo na rynku są po 1,65e czyli praiwe 70 centów taniej :D

3. skrzynki z dropu phoneixa zostawiać i sellac pozniej czy sellac teraz

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Opublikowano

1. do poczatku czerwca , tak oplaca sie bardzo

2. poprostu ktos kupil hurtowo jak byla promocja za 0.75 i teraz zarabia, Niczym sie nie roznia.

3. Sellac pozniej wiecej kasy bedzie

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Skrzynki lepiej sprzedawać nawet miesiąc po zakończeniu ich dropu, lub tuż po rozpoczęciu ich dropu (np tydzien). Przykładowo na początku operacji phoenix skrzynki z niej chodziły nawet po 3.40$, teraz jako że ich jest dużo to cena spadła na 1$ (było niżej) ale po zakończeniu operacji np w lipcu pewnie będą warte tyle co na początku :) Cena zależy od tego ile ich jest na steam rynku do sprzedania, teraz coś około 13 tys. A cała operacja daje 2 razy większy i lepszy drop, dostęp do wszystkich mapek twórców jakie są (sam cs to około połowa z nich), i żeton który daje wygląd oraz może być brązowy, srebrny oraz złoty, wszystko zależy tam chyba od czasu gry na operacji oraz wygranych, lub rozegrnych sam nwm ale mam srebro xD

Myślę że wyczerpałem temat xD

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...