Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o kasę za fundusze na Steamie

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się zapytać,ile jeszcze potrzebuję,aby doładować fundusze na Steam za 5 euro. Obecnie mam na PaySafeCard 14.71 PLN. Jest chamska sytuacja,ponieważ na Steamie mam 7.10 euro, a w 2 dniowej jeszcze promocji, Prison Architect kosztuje 7.13 :/             Czy wie ktoś ile mi brakuje do doładowania 5 euro na Steamie i użyczyłby mi tą jakże pokaźną sumę?

PS: Mam pieniądze,ale sklep z PSC jest 30 km ode mnie,a ja jestem chory i nie mogę nikogo poprosić,aby za mnie pojechał. 

Opublikowano

Chory kurwa jesteś? kszaelek albo smarkanie to jest kurwa choroba! masz gorączkę lub wyjebało cie i masz ospę i to jest dla ciebie choroba! za moich kurwa czasów zapierdalało się po mleko do sklepu który był oddalony 50 KM a ja miałem kurwa złamane obie nogi a wcześniej nie było gibsu i to jest dla ciebie usprawiedliwienie że kurwa płaszczysz się i błagasz nas o pierdolone 3 centy? RUSZ DUPE ZAPIERDALAJ DO SKLEPU I KUP SOBIE PSC!

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Chory kurwa jesteś? kszaelek albo smarkanie to jest kurwa choroba! masz gorączkę lub wyjebało cie i masz ospę i to jest dla ciebie choroba! za moich kurwa czasów zapierdalało się po mleko do sklepu który był oddalony 50 KM a ja miałem kurwa złamane obie nogi a wcześniej nie było gibsu i to jest dla ciebie usprawiedliwienie że kurwa płaszczysz się i błagasz nas o pierdolone 3 centy? RUSZ DUPE ZAPIERDALAJ DO SKLEPU I KUP SOBIE PSC!

Zapalenie gardła,węzłów chłonnych, przez złe leczenie w szpitalu. Tydzień temu wyszedłem i czuję się 3 razy gorzej. Złe podawanie antybiotyku i niedoleczenie. Przykro mi,kiedy czytam w internecie takie posty. Czy ja cię o coś błagam? Wybacz,ale nie błagam NIKOGO i O NIC. Pozdrawiam.

Opublikowano

Zapalenie gardła,węzłów chłonnych, przez złe leczenie w szpitalu. Tydzień temu wyszedłem i czuję się 3 razy gorzej. Złe podawanie antybiotyku i niedoleczenie. Przykro mi,kiedy czytam w internecie takie posty. Czy ja cię o coś błagam? Wybacz,ale nie błagam NIKOGO i O NIC. Pozdrawiam.

Na wojnach zapierdalają z odpierdoloną ręką która krwawi ale dalej walczą a ty poddajesz się bo masz zapalenie gardła? 

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Bardzo przepraszam, że piszę tutaj, ale da się wogóle doladować portfel steam ?
Tzn. ,że jak doładuje sobie portfel za 50 zł to mogę podczas promocji wydac 10 zl ??

Co do sumy, to ok 21 zł będzie :-)

Opublikowano

Nikt Ci nie da za darmo kasy...

A pozatym te 3 centy możesz mieć za karty z gier które masz ;)

Dzięki że mi przypomniałeś. Sprzedałem 10 kart z Paydaya 2 i poleciały w 5 sekund ;)  . Jeszcze mi 14 centów zostało :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...