Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno

Seijuro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. :) 

Napisałem ten temat, ponieważ nie mam kompletnie w co pograć a nie chcę nic pobierać w ciemno...

Chciałbym dowiedzieć się czy w Neverwinter gra dość duża społeczność czy razem ilość jest znikoma.

Czy da radę grać bez item shopu czy jest dość ciężko jeżeli pieniążków nie wyłożymy ? 

I ogólnie co ciekawego w tej grze można robić. 

Nagradzam każdą odpowiedź lajkiem, a najlepszą odpowiedź limitem ...

''Ćpam życie całe życie - jest po prostu kurwa zajebiście''

tzRj48l.png

Opublikowano

Gra się strasznie szybko nudzi. Nie wciąga tak jak Metin, czy Lol. Grałem i nie polecam. Bez IS da się spokojnie pograć, ale jak to zwykle bywa, IS ułatwia dosyć bardzo rozgrywkę.

Opublikowano

Gra się strasznie szybko nudzi. Nie wciąga tak jak Metin, czy Lol. Grałem i nie polecam. Bez IS da się spokojnie pograć, ale jak to zwykle bywa, IS ułatwia dosyć bardzo rozgrywkę.

Po czym możesz stwierdzić, że się szybko nudzi ? 

Szczegóły bardziej jakieś. :D

tzRj48l.png

Opublikowano

Zgodzę się z poprzednikiem.

Mi też gra się szybko znudziła.

Taki Metin tylko ,że z lepszą grafiką ,lecz gorszą grywalnością - tylko questy i expienie/dungeony.

giphy.gif ­

Opublikowano

Gra jest dość fajna, szybko wbija się level (ja w tydzień miałem z 40-55 level na luzie) gorzej trochę z itemkami ale też da się coś znaleźć, gra jest typu coś takiego jak wiedźmin 2 że zbierasz itemki z ciał różnych lub ze skrzyń.

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Gra jest dość fajna, szybko wbija się level (ja w tydzień miałem z 40-55 level na luzie) gorzej trochę z itemkami ale też da się coś znaleźć, gra jest typu coś takiego jak wiedźmin 2 że zbierasz itemki z ciał różnych lub ze skrzyń.

Ale mam rozumieć, że tylko expienie/dungeony i dropienie ? Nic więcej ta gra nie oferuję ? 

tzRj48l.png

Opublikowano

Ale mam rozumieć, że tylko expienie/dungeony i dropienie ? Nic więcej ta gra nie oferuję ? 

Oczywiście że nie, są też walki PVP między graczami też chyba można się napierdalać 5vs5, masz otwarty świat możesz sobie przejść z mapy do mapy itp.

Opublikowano

Oczywiście że nie, są też walki PVP między graczami też chyba można się napierdalać 5vs5, masz otwarty świat możesz sobie przejść z mapy do mapy itp.

To , że mogę przejść z mapy do mapy to wiadomo, przecież bez tego nie da się grać... 

+Wiesz może w jaki sposób odbywa się PvP ? 

tzRj48l.png

Opublikowano

To , że mogę przejść z mapy do mapy to wiadomo, przecież bez tego nie da się grać... 

+Wiesz może w jaki sposób odbywa się PvP ? 

Dawno w tą grę nie grałem, ale chyba odbywa się na zasadzie że przejmujesz flagi jest taka specjalna mapa i musisz przejmować flagi (jeżeli grasz 5vs5) a jeżeli chcesz 1vs1 to jest specjalna arena i walczysz z danym graczem.

Opublikowano

Witam . Ci ,którzy mówią że gra się szybko nudzi to nonsens (pewnie piszą to osoby ,którym się nie chciało questów robić i nie wbiły maksymalnego lvl ... ) . Polecam Neverwintera z " całego serca " gra bardzo wciąga ma bardzo przyjemną fabułę , tutaj się nie expi tylko robisz misję z misji spokojnie w max tydzień będziesz miał maksymalny lvl (zależy ile grasz ;p ) , w ciągu rozgrywki od 1 do maksymalnego lvl chodzisz na dungeony i zdobywasz eq , całe eq od 1 do 60 dostaniesz z misji . Po wbiciu 60 lvl chodzisz na insty , robisz dodatkowe dzienne zadania (tak zdobywasz eq) , pvp wygląda także przejmujesz punkty ,czyli są 3 punkty i musisz ich bronić innymi słowami walczysz o nie z przeciwnikami (graczami) . Neverwinter co jakiś czas robi nowe aktualizacje , aby poprawić błędy i dodać nowości . Teraz co blisko tydzień jest np: Walka o most czyli wydarzenie , w którym bronisz mostu wraz z grupą i zdobywasz za nie "talizmany" za ,  które możesz sobie zakupić przedmioty , wejście jest od chyba 6 lvl ,ale wtedy są tak zbalansowane postacie żeby nie padły na hita i żeby robiły podobne dmg. Is oczywiście ,że jest ale bez niego da się grać bez żadnego problemu , są tam pomocne w rozgrywce przedmioty , wierzchowce i towarzysze lepsze , szybsze ale to aż tak dużej różnicy nie robi . Możesz stworzyć swoje foundry , w których robisz tak jakby misje tylko , gdy gracz ją przejdzie może podziękować ci w formie diamentów astralnych za które możesz kupić epickie rzeczy między innymi szybszego konia lub wymieniać je na zeny i kupować za nie w is . Teraz wprowadzają moduł 3 , czyli będzie mapka na , której możesz się nawalać ze wszystkimi i robić na niej dodatkowe misje .Często są konkursy na fb , na forum lub głównej stronie gry więc polecam bacznie obserwować ! ;D .  ( W ten weekend będzie podwojony exp więc spokojnie wbijesz maksymalny lvl w kilka dni . Więc polecam jak najszybciej zacząć grać ! ;D ) Jeżeli chcesz coś jeszcze wiedzieć na temat gry wal śmiało ! na pewno spróbuję odpowiedzieć . Pozdrawiam ;]

Opublikowano

Witam . Ci ,którzy mówią że gra się szybko nudzi to nonsens (pewnie piszą to osoby ,którym się nie chciało questów robić i nie wbiły maksymalnego lvl ... ) . Polecam Neverwintera z " całego serca " gra bardzo wciąga ma bardzo przyjemną fabułę , tutaj się nie expi tylko robisz misję z misji spokojnie w max tydzień będziesz miał maksymalny lvl (zależy ile grasz ;p ) , w ciągu rozgrywki od 1 do maksymalnego lvl chodzisz na dungeony i zdobywasz eq , całe eq od 1 do 60 dostaniesz z misji . Po wbiciu 60 lvl chodzisz na insty , robisz dodatkowe dzienne zadania (tak zdobywasz eq) , pvp wygląda także przejmujesz punkty ,czyli są 3 punkty i musisz ich bronić innymi słowami walczysz o nie z przeciwnikami (graczami) . Neverwinter co jakiś czas robi nowe aktualizacje , aby poprawić błędy i dodać nowości . Teraz co blisko tydzień jest np: Walka o most czyli wydarzenie , w którym bronisz mostu wraz z grupą i zdobywasz za nie "talizmany" za ,  które możesz sobie zakupić przedmioty , wejście jest od chyba 6 lvl ,ale wtedy są tak zbalansowane postacie żeby nie padły na hita i żeby robiły podobne dmg. Is oczywiście ,że jest ale bez niego da się grać bez żadnego problemu , są tam pomocne w rozgrywce przedmioty , wierzchowce i towarzysze lepsze , szybsze ale to aż tak dużej różnicy nie robi . Możesz stworzyć swoje foundry , w których robisz tak jakby misje tylko , gdy gracz ją przejdzie może podziękować ci w formie diamentów astralnych za które możesz kupić epickie rzeczy między innymi szybszego konia lub wymieniać je na zeny i kupować za nie w is . Teraz wprowadzają moduł 3 , czyli będzie mapka na , której możesz się nawalać ze wszystkimi i robić na niej dodatkowe misje .Często są konkursy na fb , na forum lub głównej stronie gry więc polecam bacznie obserwować ! ;D .  ( W ten weekend będzie podwojony exp więc spokojnie wbijesz maksymalny lvl w kilka dni . Więc polecam jak najszybciej zacząć grać ! ;D ) Jeżeli chcesz coś jeszcze wiedzieć na temat gry wal śmiało ! na pewno spróbuję odpowiedzieć . Pozdrawiam ;]

W tą grę gram od początku polskiej wersji i zawsze dobijałem tak z 20lv i nudziła mi się, chciałem dobić kiedyś 60lv i tak wracałem wracałem do tej gry , robiłem nowe konta i postacie, ale zawsze dobijałem 20lv , no i właśnie dziś po raz kolejny naszła mnie chęć do gry , słyszałem że w grę gra trochę mniej ludzi ale szczerze mówiąc zachęciłeś mnie do kolejnego mam nadzieje dłuższego powrotu ;)

@Jest może jakiś chętny do pogrania?

Opublikowano

W tą grę gram od początku polskiej wersji i zawsze dobijałem tak z 20lv i nudziła mi się, chciałem dobić kiedyś 60lv i tak wracałem wracałem do tej gry , robiłem nowe konta i postacie, ale zawsze dobijałem 20lv , no i właśnie dziś po raz kolejny naszła mnie chęć do gry , słyszałem że w grę gra trochę mniej ludzi ale szczerze mówiąc zachęciłeś mnie do kolejnego mam nadzieje dłuższego powrotu ;)

@Jest może jakiś chętny do pogrania?

Miło mi słyszeć , że udało mi się kogoś zachęcić do ponownej gry ;D . Sam na początku robiłem postacie max 20-30 lvl i testowałem je i żałuję tego , gdyż na wyższym lub maksymalnym lvl gra się bardziej rozwija , ciekawsze misje , coraz to bardziej epicki ekwipunek i chce się dalej rozwijać postać. ;D Wieżę ,że ilość graczy się zmieni , gdyż tak jak pisałem gra nie stoi w miejscu (sam ubolewam bo ominą mnie "event" , w którym trzeba było się ileś tam dni logować i po kilku dniach dostawało się itemy między innymi " kostium " z is'u ) . Pozdrawiam ;]

Ps: Chętnie bym z tobą zagrał , ale sam ubolewam że nie mogę sobie pograć w nw , gdyż mam laptopa w naprawie ;p .

Opublikowano

Szkoda , ale może ktoś inny ma ochotę , uważam że w grę ciężko gra się solo , da się, ale w dwójkę o wiele łatwiej;)

Opublikowano

jeżeli jesteś osobą która nie zmula po 200h dziennie w jednej grze, a 1/2h to gra jest dobra i starczy Ci na około miesiąc, może dwa. Leveluje się szybko, fabuła się kończy, a po endgame poza PVP, Foundry i Dungeonami nie masz nic do roboty, jak tylko grindowanie dla coraz lepszego EQ

Jest to gra dla osób które albo nie mają czasu, a chcą w coś pograć i czuć progress (bo grindowanie 20h żeby wbić lvl to katorga) albo od czasu do czasu chcą w coś pograć.

IS jest całkowicie zbędny, bo poza innymi kompanami (pety które dają jakieś tam staty i atakują), większym Bagpackiem, i kilkoma innymi rzeczami nic nie oferuje. 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...