Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Logowanie przez e-mail.

Klucznik 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Rozumiem, że Wam to niepotrzebne, że to szukanie dziury w całym etc. Ja osobiście mam problem z logowaniem się na telefonie ze względu na mój nick, stąd ta propozycja. Chodzi o to, że, podczas logowania, zamiast nicku wpisujemy nasz adres e-mail.

Opublikowano

Tak, niektórzy mają tą twardą spację, czy specjalne znaki, ułatwi to niektórym życie, jeśli jest to do wykonania jako dodatkowa opcja logowania to jestem na tak.

Opublikowano

Tak, niektórzy mają tą twardą spację, czy specjalne znaki, ułatwi to niektórym życie, jeśli jest to do wykonania jako dodatkowa opcja logowania to jestem na tak.

Opublikowano

Na nie.

Jak chcecie mieć nicki z jakimiś dziwnymi znakami to wasz problem, zapisujcie sobie je na fonie "Kopiuj wklej". A 2 sprawa jak możesz mieć problem z nickiem skoro jest taki prosty?

MPC Hejter Team Leader

Admin Cienia
Opublikowano

Jeśli ktoś tworzy nick zawierający skomplikowane znaki to musi liczyć się z faktem, że jego wpisywanie będzie problematyczne. Po za tym “mobilne“ przegladarki także posiadają opcję pamięci loginu i hasła.

Jestem neutralny.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Sprawdzimy czy jest to możliwe i jeśli okaże wyniki okażą sie pozytywne taka metoda zostanie udostepniona.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...