Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban metin2 wtf?

piterek9864

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie :)

Mam oto dziwny problem...dostałem bana na tbd za moda no spoko nic nowego sporo dostaje co jakiś czas niskie lvl więc nic nie szkodzi ale dzis około 20kont zostało mi zbanowanych...

Szanowny graczu Metin2!

Niestety musieliśmy zablokować konto xxxxxx z powodu naruszenia obowiązujących zasad. Powód blokady to:

Używanie zewnętrznych programów (wykluczenie z gry)xxxxxxx s.56
Konto pozostanie zablokowane do: Na stałe.

I tu moje pytanie w tym przypadku akurat zostałem zbanowany na koncie z negrosa! które nigdy nie było zalogowane na TBD... rozumiem że jeszcze jakieś połączenia były ale nic nie było nawet gdyby za używanie korzyści np sprzedawanie rzeczy z bota na innym koncie zawsze za 1 razem było 2 tyg bana...i co najlepsze dostałem bana na konto 1 lvl które nie używałem z 4 miesiące... i różne takie anomalia...dostałem na około 10kont na TBD a przykładowo na kilka postaci nie dostałem bana z TBD... wiem wiem słyszałem że nie dają bana po ip ale jak inaczej to wytłumaczyć? Jeżeli ktoś ma podobnie lub ma coś na ten temat do powiedzenia to zapraszam do tematu...

Opublikowano

Banują powiązane konta od jakiegoś czasu, co do twojego problemu tak samo ci właśnie zbanowali po powiązanych kontach.

Opublikowano

Wszystko spoko mówie rozumiem powiązane konto i ban nawet gdyby na te 2 tyg jak zawsze było za 1 razem.. ale nie ban np na konto z negrosa lub z poprzednich serwerów nawet... nie logowane od dawna... a np nie zbanowanie postaci która też lata na TBD na modzie i nawet eq przerzucane...nie wiem już sam co to może być..

Opublikowano

Ok wszystko jasne za moda dostałem bana na 1 postać ale te stare miałem na tym mailu zapomniałem o tym i 3 postacie z maila poszły.. :)

potem 8 postaci każdy inny mail też za mody... czyli mają jakiś nowy HS chyba od wczoraj... jak ktoś dostał bana dziś godz 8:30-9 to pisać temat nadal aktualny

Opublikowano

Poblokuj logi w folderze hs'a i daj tylko do odczytu najlepiej spatchuj metina na nowo i zainstaluj kmr, testuj go przez tydzień i sprawdź czy bedzie ban, bo z tym m2bob nigdy nie wiadomo jak jest.

Opublikowano

możesz mi powiedzieć dokładniej co mam zablokować jakis plik czy cały folder czy jak? mam zapłacone więc narazie skorzystam z tego potem sprawdze tamten :)

Opublikowano

Plik txt w folderze hackshield nazywa się on hshieldlog jakoś tak. Wyczyść go, zapisz, właściwości (tylko do odczytu) zastosuj i już po kłopocie.

Opublikowano

mam plik  ,,hshield" jedynie txt  i jak go otwieram to mam pełno mniej więcej tego ,,K _x<![;’ôJlt~‰ÜqŔ”#A9™"  to to mam całe wyczyścić? bo inne pliki mam tylko HSU,Supdate  i to tyle z txt w głównym folderze hshield

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...