Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania i Problemy - Konkurs Prezentacja Gry War Rock

AdrenalinaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcieliśmy ożywić trochę system tagów ... 

Skoro się nie podoba to zostanie ten punkt usunięty

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Chcieliśmy ożywić trochę system tagów ... 

Skoro się nie podoba to zostanie ten punkt usunięty

To możecie dać np @KONKURS czy ^Konkurs^ ale po co ten hasztag to nie wiem od razu #selfie Konkurs, mnie to osobiście uraża. 

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Bo # oznacza tag. Stad nazwa hasztag

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Nie .... wykonujemy ją w formie tematu na forum

MAL

Opublikowano

buahahhaha grubaski wreszcie dupcie ruszyly do konkursu :DDD od roku mnie meczyli na ta prezentacje a jak tylko odszedlem jeb i jest... na latwine idziecie !!! xD<3 :*

Myslalem ze pierdzielniecie konkurs jakis ze cale mpc sie zleciu a tuu... XDDDDDDDDD

i tak, bd Was hejtowal, bo moge xDD <3 <3 <3

Opublikowano

buahahhaha grubaski wreszcie dupcie ruszyly do konkursu :DDD od roku mnie meczyli na ta prezentacje a jak tylko odszedlem jeb i jest... na latwine idziecie !!! xD<3 :*

Myslalem ze pierdzielniecie konkurs jakis ze cale mpc sie zleciu a tuu... XDDDDDDDDD

i tak, bd Was hejtowal, bo moge xDD <3 <3 <3

Ty to wracaj do działu xD i shutup man xD

Szczerze to wam powiem że wydaję mi się że większe zainteresowanie tym konkursem by było jak by można było zrobić prezentacje w postaci filmu :) Pozdrawiam.

xD---Kopi_ehxepsa.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Prace są do 15.05.2014 do godziny 23.59? I przy okazji, ma ktoś czcionkę WarRock(Wysłałby na pw).

yiWCsl1.png
Opublikowano

Niech każdy ma równe szanse, więc czcionkę daję tutaj:

DL:

http://www.speedyshare.com/SUT9U/WarRock.ttf 

Scan:

https://www.virustotal.com/fr/file/c88af4ebb7f73ba0ae6e476e9a5bc00c7f23982fa3adcb5742e055628c8e9cb5/analysis/1400008288/

Co do czasu to tak. Do 15 maja do 23:59. Następnego dnia powinny być wyniki ;)

MAL

Opublikowano

Na jakiej zasadzie to będzie oceniane jeżeli np. ktoś robi tą drugą opcje a ktoś prezentuje tekstem??

Tak samo jest oceniane czy jak?

ps. zapraszam do udziału w konkursie :)

Opublikowano

Na jakiej zasadzie to będzie oceniane jeżeli np. ktoś robi tą drugą opcje a ktoś prezentuje tekstem??

Tak samo jest oceniane czy jak?

ps. zapraszam do udziału w konkursie :)

Pod wzgledem estetycznym i zawartosci. Sa oceniane tak samo.

Ile musi byc osob aby konkurs sie liczyl ? 

5-6 osob to takie minimum.

MAL

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...