Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ApoMu s6ep3/exp 75/100/124

Claris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Start nowej edycji 2.05.2014 o godzinie 18.00
Zapraszamy

39gd.png

ApoMu jest polskim, prywatnym serwerem Mu Online.
Zapewniamy niskie pingi, stabilną grę bez lagów i w razie potrzeby szybką interwencję ze strony administracji. Nasza strona WWW (oryginalny styl) oraz forum zostały specjalnie zaprojektowane pod serwer Mu Online. Do Waszej dyspozycji oddajemy również darmowe kanały na TeamSpeaku. Jesteśmy otwarci na różnego rodzaju propozycje i nowości.

9e6b.png

Nazwa serwera: ApoMU
Max il. Graczy Online: 200
Godziny działania: 24/7
Strona serwera: Link
Forum serwera: [x

uxs3.png

Wersja: Sezon 6 Epizod 3
Exp: NonPvP/ Pvp / Vip
75/100X / 125x
Drop: NonPvP/Pvp / Vip
15%/15% / 20%
Bless Bug: Off
HP Mobów: 100%
Reset: 400lvl
Staty: Kasują się
Punkty po resie: 700
Max Staty: Nie
92 rr to max Res, 64400+ pkt do rozdania na max statach.
Grand Reset na 80 rr- po Gr postać zostaje cofnięta do 10 resa
Po każdym wykonanym  Grand Resecie +50 punktow za każdy reset do rozdania
(1 GR- 700 +50 punktów do rozdania, 2gr 700+100punktów do rozdania itd..)
Nagroda za GR to- 1 item exe+15+full opcje lub set +13+luck+1 opcja
Prócz wingów 3 lvl, fenrira, itemów s4 , itemów acc
Eventy: Tak
Zen Party Bug: Nie
Patry Exp: Tak
Potion Bug: Nie
Shadow Bug: Nie
Gildia: 250 LVL
MG: 220 LVL
DL: 250 LvL
SUM: 300LvL
RF: 350LvL
Max level Itemka: +15+28
Kasowanie Postaci: do 40lvl'a
Serca etc: Tak
X-Shop: Nie

o9g3.png

DK: 5/6 
DW: 5/6
Elf: 5/6
MG: 6/7
DL: 6/7
RF: 5/6
SUM: 5/6

a273.png

+10: 65 (+Luck: 85 )
+11: 55 (+Luck: 75 )
+12: 55 (+Luck: 75 )
+13: 50 (+Luck: 70 )
+14: 45 (+Luck: 65 )
+15: 40 (+Luck: 60 )
Vip: all 90%

yk39.png

Golden Goblin: co 6h
Golden Titan: co 6h
Golden Dragon: co 6h
Golden Lizard: co 6h
Golden Tantalos: co 6h
Golden Rabbitend: co 6h
Golden Great Dragon: co 6h
Golden Iron Knigh: co 6h
Golden Twin Tale: co 6h
Golden Dark Knigh: co 6h
Golden Devil: co 6h

4lw6.png

* Blood Castle *
* Devil Square *
* Chaos Castle *
 * Castle Siege *
* Castle Deep Event*
* CryWolf *
* Nightmare *
* Raklion Event *
* Kundun *
* XMas event *

6dlo.png

Client: 700 mb
Serwer FTP:

bw2p.png

Administrator Serwera:

Clever

Administrator Forum:

Vico

GameMaster:

Lilu
Neomax
[/center]

Opublikowano

Daje Max 2 tygodnie jak bedzie następnaedycja

Ile mieli edycji z s6 to nie wiecej jak 2 tyg trwala edycja xD

Osobiście nie polecam, ale jak ktoś chce grać i tracić czas na gre u nich 

Pozdro.

Pewnie znowu pewien gracz bedzie mial pomoc od AT jak zwykle ;)bedzie latal na haxach i warna nie dostanie, clever przymyknie oko ;)

Pamietam jak ktos go podal na forum ze uzywa czegos tam to AT sie ośmiała a ewidetnie było widać ze nie jest czysty ;)

Zawsze bede pamietal ze na serwer taki jak "ApoMU" nie ma co wbijać 

Opublikowano

Kase zabiora?W przeciwienstwie do innych serwerow u nas nie kupisz setow a vip jest tylko na oplacenie kosztow  utrzymania serwera - wiec gdzie tu zbieranie kasy?

Opublikowano

haters gonna hate. Gralem  przeszlo rok temu na jakies edycji i i bardzo cieplo to sobie wspominam. Zawsze znajdzie sie plebs placzacy ze serw bedzie stal 2 tyg. Co do samego serwera to osobiscie polecam, gracze ktorzy na nim grali byli naprawde wporzadku,administracja rowniez sie starala i zlego slowa na nia nie powiem. Nie zawsze wszystko jest idealnie. Ale hejterowi nie da sie dogodzic i mam nadzieje ze normalna czesc tego forum to rozumie. Serdecznie polecam i zapraszam do wspolnej zabawy:)      (SENIOR).

Opublikowano

Gwoli wyjaśnienia, gdyż niestety nie wszyscy chyba poprawnie interpretują pewne pojęcia, chodzi mi tu w szczególności o "hejter" oraz "Nie graj jak się nie podoba" .

1. Hejter, to pojęcie stworzone dla i przez gimnazjalistów, nie widzę żadnego sensu w posługiwaniu się tym wyrażeniem, ponieważ istnieje sporo zamienników, które brzmią znacznie dojrzalej.

Przedstawiłem swoje argumenty, w których nie wypowiedziałem się w podobny sposób do tego " Słaby serwer nie grajcie", sądzę, że gdybym musiał już skorzystać tutaj ze słowa "Hejter", tyczyło by się to wyłącznie do osoby wyrażającej się w podany przeze mnie sposób (patrz przykład w klamerkach), a nie mnie. Argumenty również powinny być początkiem dyskusji, która tutaj zarówno przez "przyjaciół" serwera jak i sądzę Administrację została wyparta na rzecz nic nie wnoszących do tematu wypowiedzi. 

2. "Nie graj jak się nie podoba", to metaforyczne streszczenie niektórych wypowiedzi tutaj w temacie. Jest to kompletna niezgoda z rzeczywistością, czemu? Ponieważ jest to reklama serwera na FORUM (Które służy do dyskusji) oraz podstawową sprawą jest możliwość wypowiedzi, zwłaszcza, jeżeli zna się jako tako temat, gdyż grałem na tym serwerze jakiś czas. 

Oczywiście, nie wszystko musi się każdemu podobać, jednak gustu się nie ocenia i nie mam takiego zamiaru, ja jedynie skomentowałem potwierdzając to swoimi argumentami. Jeżeli coś jest białe to nie jest czarne.

Teraz ogólnie, nie jest to nowy serwer a kolejna reedycja, kolejna, która była reklamowana jako long term. Podobać będzie się to komu? V I P, gdyż oni otrzymują go na stałe, więc w każdej edycji mogą być "najlepsi", co jest celem większości młodego pokolenia.  Long Term znaczy, że powinna się utrzymać DŁUGO, a nie miesiąc? Dodatkowo, jeżeli robicie takie krótkie Long Termy, to zwiększcie staty, bo na tych zwykły gracz nie ma po prostu po co zaczynać.

Mógłbym się wstrzymać od komentowania, jednak lepiej ustrzec społeczność przed czymś złym, żeby później nie zaskoczyło ich nic negatywnie. Dlatego też uważam, że kopiowanie czegoś dla pieniędzy i nazywanie tego DOBRYM (Chociaż tak nie jest) jest na niskim poziomie.

Ps.

Jeżeli chcecie, by ktoś poważnie traktował Waszą osobę, to moją radą jest nauczenie się poprawnej polszczyzny, gramatyki i ortografii. 

Opublikowano

Nie  twierdze ze serwer jest idealny - jak kazdy ma swoje plusy i minusy Ale  staramy sie sprawic by gra tutaj byla mila i przyjemna :)

Opublikowano
Start  edycji  dzis 2.05.2014 o godzinie 18.00

Zapraszamy

Klient do pobrania : w dziale download lub publikacji serwera 

Rejestracja zostanie otworzona o godzinie 17.00

Opublikowano

jaką mam pewność , że nie padnie to po miesiącu ? i panowie server typowo nastawiony na zysk ;> zrobić vipa by miał przywileje typu więcej moobów na spocie częstsze invazje czy też eventy i oczywiście drugi sub dla nich :> lecz nie zmieniony exp wtedy było by fajnie :>

Opublikowano

jaką mam pewność , że nie padnie to po miesiącu ? i panowie server typowo nastawiony na zysk ;> 

Jak widzisz  nie posiadamy donate za itemy , jedynie sub vip -  no coz z czegos musimy oplacic koszty utrzymania serwera wiec chyba lepiej ze jest to sub vip a nie   donate  za ktore gracze otrzymaja  itemy badz resety A kiedy serwer padnie zalezy tylko od Was - gracie : serwer stoi .To serwer dla Was, nie dla Nas

Opublikowano

I jak tam serwer?

bo widzę że rebbeka gra.   

jak widzisz skoro strona nie działa?

daj link strony :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...