Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MinecraftGift

midfor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio spotkałem się z taką oto stroną : xxx czytałem o tym np na xx

i tam były otym komentarze tematy itd i każdy mówił że działa ale ja itak chciałbym usłyszeć waszą opinie na ten temat ma ktoś z tad gift coda ?

Opublikowano

To subskrypcja SMS , nic nie dostaniesz. Dodatkowo powiem Ci, że jest to ze strony FireSub.

FireSub czyli ? nic mi to niemówi 

Opublikowano

Może nie ma linku już do strony, ale widziałem tego typu (SMS) stronę, po przeczytaniu regulaminu natknąłem się na punkt w którym pisze że gift będzie rozdawany w formie losowania i tylko jedna osoba może go dostać. Czyli dajmy przykład że wyśle 100 osób im sms za 11.23zł no to sobie zobacz że są na plusie, a losowanie na pewno byłoby dopiero jak zdobędą wystarczającą kwotę na minecrafta!

Dla takich stron nie warto poświęcać czasu ani nerwów, na serio nie ma na co liczyć, wygrana jest równa 1/entej...

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Ja tam kupiłem minecraft za 30 zł z allegro. Hasło zmieniłem i jest git :) Żadnych problemów nie było a w dodatku można płacić doładowaniem do plusa ;)

up

Te konta to multikonta. Gość ma pewnie z 3 konta i je rozdaje każdemu bez możliwości zmiany hasła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...