Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DisStream - odpowiedź do filmiku Nitra

Minkywhale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno Nitro nagrał filmik w którym obrażał Disa a dziś Dis dał odpowiedź: 

Film Nitra: 

Film Disa: 

Jebać Nitra, dostał bana za BOL'a i próbuje sie wykręcić.

O7Kc8dF.png

Opublikowano

No i cala prawda, Nitro nigdy nie byl rozsadnym czlowiekiem co widac po jego filmach :) 

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

Szczerze to mam wyjebane na nitra, nie oszukujmy się każdy prawie napierdala na BoL'u ale nikt się z tym nie ujawnia sam nitro się wpierdolił także soł macz łubu dubu jebać fubu pompa xD

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Szczerze to mam wyjebane na nitra, nie oszukujmy się każdy prawie napierdala na BoL'u ale nikt się z tym nie ujawnia sam nitro się wpierdolił także soł macz łubu dubu jebać fubu pompa xD

KAŻDY AHAHHAHAHA? Na bolu grają tylko gówna które nie ogarniają jak używać klawiszy w odpowiednim momencie...

Szczerze to nie wiem jak można sie tak poniżyć żeby grać w lola na BOLu ... Nie ty grasz w lola tylko lol gra za ciebie...

Jeszcze te bezsensowne komentarze typu "żeby używać bola trzeba mieć mózg",szczerze to nawet przygłupi dres umiałby wcisnąć spacje w dobrej sytuacji...

Ps. Jebać nitro,isamu no i fubu ^^ Isamu jeb... gimbus,ma z 30 na karku a zachowuje sie jak jakieś 13letnie dziecko.

Opublikowano

wkoncu ktos powiedzial prawde o tym zjebanym toksycznym dziecku. no ale jot pe armia sie nie podda! haha :D nitro to scierwo, stracil 7000zł i ma bol dupy biedak  :) niewychowany rozgarniety gimbus, jeszcze wyzywa disstreama od idiotow .. haha :)

baner.png

Opublikowano

KAŻDY AHAHHAHAHA? Na bolu grają tylko gówna które nie ogarniają jak używać klawiszy w odpowiednim momencie...

Szczerze to nie wiem jak można sie tak poniżyć żeby grać w lola na BOLu ... Nie ty grasz w lola tylko lol gra za ciebie...

Jeszcze te bezsensowne komentarze typu "żeby używać bola trzeba mieć mózg",szczerze to nawet przygłupi dres umiałby wcisnąć spacje w dobrej sytuacji...

Ps. Jebać nitro,isamu no i fubu ^^ Isamu jeb... gimbus,ma z 30 na karku a zachowuje sie jak jakieś 13letnie dziecko.

Dojebałeś równo, są takie "gówna" co ciągle napierdalają na bolu a wiedzą jak używać klawiszy w odpowiednim momencie tylko się z tym tak nie ujawniają, ja nic nie mam przeciwko używaniu BoL'a ich konto ich odpowiedzialność.

Opublikowano

Dojebałeś równo, są takie "gówna" co ciągle napierdalają na bolu a wiedzą jak używać klawiszy w odpowiednim momencie tylko się z tym tak nie ujawniają, ja nic nie mam przeciwko używaniu BoL'a ich konto ich odpowiedzialność.

No,fajnie a teraz wypier... fanboyu nitra. Tak bardzo śmierdzisz tym rudym wieszakiem...

ŚMIERC BOLOFCOM.

Opublikowano

Coraz mniej lubię Nitra, zamiast zachowywać się na swój wiek, coraz bardziej cofa się w rozwoju. Za to gratuluje Dis'owi że wypowiedział taką wojnę, której i tak nie wygra.

PS: Isamu to 89 rocznik, czyli ma 25 lat .

sstwc.jpg

Opublikowano

Z jakieś 30min. temu skończył się live na którym publicznie Nitro dyskutował z Disem.
Wg. mnie Nitro został ściśnięty przez Disa co po czasie przyznał wyzywając Disa tym samym kończąc kulturalną rozmowę. 

O7Kc8dF.png

Opublikowano

Coraz mniej lubię Nitra, zamiast zachowywać się na swój wiek, coraz bardziej cofa się w rozwoju. Za to gratuluje Dis'owi że wypowiedział taką wojnę, której i tak nie wygra.

PS: Isamu to 89 rocznik, czyli ma 25 lat .

Diss wygra te wojne. CHociaż nawet jak będa zabezpieczenia to wyjdzie bypass ale i tak beda juz leciec bany.

@selex. Diss wypowiedział wojnę, a nitro wyzywał jego dziewczyne, wyzywał od biedaków itp. dlatego go jedzie. i tyle.

Opublikowano

No,fajnie a teraz wypier... fanboyu nitra. Tak bardzo śmierdzisz tym rudym wieszakiem...

ŚMIERC BOLOFCOM.

Koleś weź wyjdź na dwór, wyłącz komputer i przestań wkurwiać ludzi, piszesz takie rzeczy na forum o cheatach,botach,bugach no gratuluje inteligencji na prawdę.

Opublikowano

I tak niedługo sprawa ucichnie,nawet już na FB daję nowe kody oraz nic nie przypomina o ostatniej akcji-wszystko wyjaśnione,chociaż dziwię się czemu na końcu ich rozmowy nie przeprosił Dis'a.

Opublikowano

I tak niedługo sprawa ucichnie,nawet już na FB daję nowe kody oraz nic nie przypomina o ostatniej akcji-wszystko wyjaśnione,chociaż dziwię się czemu na końcu ich rozmowy nie przeprosił Dis'a.

i nie przeprosi. diss go zjadł i tyle.

zamykam xD/ bawimy się w moda <3

PS. diss ma nad nim całkowitą przewagę 

+ znajomości disa czynia z nitra kur*e i niewychowanego dzieciaczka

Opublikowano

Zmieniam zdanie, Dis to jednak wygra, pokazał klasę na streamie, zgniótł tak naprawde Nitra, nie wiem po co Graczol się wpierdalał między nimi ale to też nic nieznaczący chujek, który głośno pierdoli lecz mało może. 

sstwc.jpg

Opublikowano

Według mnie nie ma za grosz szacunku dla innych osób niby wszystko wyjaśnione a i tak nie przeprosił go.

Opublikowano

wyjebke mam na to czy gra czy nie 

nie siedze w tym temacie nie interesuje mnie to

tylko mnie zastanawia nie wasze konto? nie wam zbanowali! nie wy gracie

to czemu kur** taki syf na mpc z tym robicie>?

bol dupy macie ze on gra + większość z was piszaca tutaj sama cisnie na tym....

nie rozumiem was co wam to daje ze robicie po 20 tematow dziennie  ?>

Opublikowano

wyjebke mam na to czy gra czy nie 

nie siedze w tym temacie nie interesuje mnie to

tylko mnie zastanawia nie wasze konto? nie wam zbanowali! nie wy gracie

to czemu kur** taki syf na mpc z tym robicie>?

bol dupy macie ze on gra + większość z was piszaca tutaj sama cisnie na tym....

nie rozumiem was co wam to daje ze robicie po 20 tematow dziennie  ?>

Chodzi o to, że jest masa dowodów na to, że Nitro ciśnie na BOL'u a i tak się do tego nie przyznaje i robi w chuja swoich widzów.

Dodatkowo daje żałosne wymówki, że jego kolega grał na tym koncie -,-"

O7Kc8dF.png

Opublikowano

Nitro pokonany przez Disa to teraz się Nervariena uczepił o eloboosting. Ale nerv nawet przyznal sie z szacunkiem a Nitro o bola przyznac sie nie potrafi.

Nitro nie umie pokazać klasy jak ktoś jest lepszy od niego. Kozak w necie pizda w świecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...