Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skryptów/pluginów urozmaicających rozgrywkę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,postanowiłem z kolegami że zrobimy serwer dla siebie,na 10 slotów,na serwerze głównie będziemy robili zamki,a potem się atakowali i taki inny rzeczy,więc potrzebuje jakiś pluginów/skryptów które urozmaicą na gram,żeby się grało przyjemnie itp.

Za każdy skrypt/plugin który mi się spodoba daje laika.

Jak nie dam laika to znaczy że mi się nie podobają...

"Bo rocznik to tylko cyfry, a cyfry to nie uczucia."

"Nie ważne jak wolno robisz postępy i tak jesteś o krok dalej niż Ci, którzy wciąż siedzą na 

dupie i narzekają."

Opublikowano

Fajne pluginy do tego trybu gryp:

01. TreasureChest - nieograniczone dispensery, droppery, skrzynie, itp...

02. Factions + FactionsChat + MCore = Gildie z czatem wewnętrznym (tylko /f perm <nazwa_gildii> build neu yes, żeby druga drużyna mogła rozwalać).

"Los nagradza przygotowanych"

(Liberator 2)

Opublikowano

TreasureChest - nieograniczone dispensery, skrzynie, itp...

Po co mi coś takiego....

Pomyśl za nim coś napiszesz.

"Nie ważne jak wolno robisz postępy i tak jesteś o krok dalej niż Ci, którzy wciąż siedzą na 

dupie i narzekają."

Opublikowano

Rozbudowałem to, zanim odpisałaś.

A nieograniczone dispensery ze strzałami i potkami się przydadzą.

"Los nagradza przygotowanych"

(Liberator 2)

Opublikowano

"potrzebuje jakiś pluginów/skryptów które urozmaicą na gram" to może powiedz najpierw co oczekujesz bo napisanie takiego czegoś to wiesz... moge ci dać skrypt, że jak wykopiesz dirt to daje ci 2 dirta to też jakoś urozmaica rozgrywkę.

//edit Hmm pewnie dostane 5% ostrzeżeń za pisanie prawdy z powodem off topic lub spam.

//edit2 Tak jest i znowu ta gówniana moderacja dała ostrzeżenie za off topic, hmm ciekawe gdzie on jest przecież wprowadzam do tematu informacje by dodał co go interesuje. Nic tylko pogratulować moderacji minecraft za intelekt poniżej średniej. Ale na prawdę nic tylko pogratulować teamowi który jest ... (domyśl się co tu jest)

Opublikowano

Rozbudowałem to, zanim odpisałaś.

A nieograniczone dispensery ze strzałami i potkami się przydadzą.

Tak mi się nie podobają,i do tego jeszcze factions,my sami będziemy zbierać itemy itp.....

Proszę o jakieś ciekawe skrypty/pluginy

dupie i narzekają."

Opublikowano

Marrinage - śluby :D

Toś dojebał,ale dzięki przynajmniej za ref'a ;p

dupie i narzekają."

Opublikowano

Takie pytanie,czy znacie jakiś plugin/skrypt,żeby była drożyna czerwonych i niebieskich,coś podobnego jak była na serwerze kwadratowa masakra,nie podawajcie factions,ultimateclans,openguild.

dupie i narzekają."

Opublikowano

Czekam,na wasze propozycje...

dupie i narzekają."

Opublikowano

Takie pytanie,czy znacie jakiś plugin/skrypt,żeby była drożyna czerwonych i niebieskich,coś podobnego jak była na serwerze kwadratowa masakra,nie podawajcie factions,ultimateclans,openguild.

SkyBlueRed

Opublikowano

SkyBlueRed

Nie działa,na wersje 1.7.2.

dupie i narzekają."

Opublikowano

@ref

dupie i narzekają."

Opublikowano

UlimateClans - gildie OtherDrops - drop z stone Carz- na auta ;D Dużo jest fajnych pluginów, które umilą Wam grę. Polecam obejrzeć youtubera treekta, który przedstawia duuuużo pluginów i tłumaczy ich działania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...