Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyjazd ukraińskich dzieci do polski-co sądzicie o tym ?

MrMaluszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie zauważyłem jak w telexpresie mówią o tym że dzieci pochodzące z Ukrainy przyjadą do nas do Polski na wakacje około 1500 dzieci, koszt jednego dziecka to 400zł czaicie to ? sami nie mamy a będziemy zajebiście fundować kurwa tym dzieciom wakacje, co sądzicie o tym?

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Telexpresowi się nie wierzy

/edit Może za rok przyjadą ukraińskie dziewczyny, które jak zrobią ci loda, to padniesz z rozkoszy po minucie?

Tak jak nie można wierzyć każdemu innemu serwisowi w telewizji 

PS.Ty to na prawdę jesteś przybity. 

Opublikowano

To było kilkadziesiąt lat temu a to tylko dzieci, nosz kurwa mać.

TOPIC

Niech przyjeżdżają, ja na tym nie stracę a one będą szczęśliwe i bezpieczne, dobry deal jak dla mnie :)

Nic nie stracisz? prawdopodobnie znowu przyjadą z naszych podatków (jeżeli jesteś pełnoletni ofc i płacisz)

Opublikowano

Nic nie stracisz? prawdopodobnie znowu przyjadą z naszych podatków (jeżeli jesteś pełnoletni ofc i płacisz)

Płacę, i uważam, że to lepszy sposób spożytkowania moich pieniędzy niż kolejne premie bądź wojsko. I tak nie będę płacił mniejszego podatku więc cieszę się z tego, że lepiej te pieniądze zostaną wydane :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Płacę, i uważam, że to lepszy sposób spożytkowania moich pieniędzy niż kolejne premie bądź wojsko. I tak nie będę płacił mniejszego podatku więc cieszę się z tego, że lepiej te pieniądze zostaną wydane :)

a ja nie chcę żeby przyjeżdżali  za moje /nasze pieniądze .   Gdyby nie wojsko nie byłoby Polski , więc twój argument że lepiej dać na dzieci nie z naszego państwo niż na wojsko to kulawy argument . 

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

@Hrabia

Dzisiaj cała Zachodnia Ukraina jest pod panowniem nacjonalistów ze Swobody, Prawego Sektoru,Kliczko, który 3 tygodnie temu był na wiecu w Kijowi z okazji chyba 100 urodziny Bandery, ludzie, którzy bezpośrednio odwołują się do swoje dziedzictwa.Uważają, że bestalskie ludobójstwo na Wołyniu był normalną walką o ziemię.

Wiesz, co oni robili z naszymi dziećmi? Pewnie, że nie wiesz, bo gówno wiesz o historii.

Wbijali na drewnanie pale, niemowlęta łapali za nogi i rzucali nimi o ściane, a kobiety w ciąży mordowali tępymi narzędziami.

W Polsce kilka milionów dzieci żyje w biedzie, a ty chcesz wydawać pieniądze na banderowskie benkarty, które razem ze swoimi matkami paradują z pochodniami i z obrazem Bandery.Puknij się w łeb.

Po za tym Polska jest zadłużona na juz prawie bilion złotych, to jest kolejny absurdalny wydatek, za który zapłaci przeciętny Polak.Wydatki na wojsko, służbę zdrowia itd są ustalone, więc te pieniądze nie będą pochodziły z tych podatków tylko z nowych, zabranych pieniędzy.

Gówno wiesz a się odzywasz robiąc z siebie pośmiewsko i tylko podnosząc normalnym ludzion ciśnienie.

Opublikowano

Kurwa, ogarnijcie się ludzie, to są tylko dzieci. One nie są niczemu winne.

Płacę podatki i cieszę się, że pieniądze pójdą na to a nie na kolejny luksusowy gadżet pana premiera. Jeżeli nie macie skończonych 18 lat (patrząc na wasze teksty i linki które dajecie) to po co się wypowiadacie?

Niektórzy myślą, że @hrabia14 to jakiś troll a tak naprawdę najczęściej to on ma normalne poglądy.

Opublikowano

@Hrabia

Dzisiaj cała Zachodnia Ukraina jest pod panowniem nacjonalistów ze Swobody, Prawego Sektoru,Kliczko, który 3 tygodnie temu był na wiecu w Kijowi z okazji chyba 100 urodziny Bandery, ludzie, którzy bezpośrednio odwołują się do swoje dziedzictwa.Uważają, że bestalskie ludobójstwo na Wołyniu był normalną walką o ziemię.

Wiesz, co oni robili z naszymi dziećmi? Pewnie, że nie wiesz, bo gówno wiesz o historii.

Wbijali na drewnanie pale, niemowlęta łapali za nogi i rzucali nimi o ściane, a kobiety w ciąży mordowali tępymi narzędziami.

W Polsce kilka milionów dzieci żyje w biedzie, a ty chcesz wydawać pieniądze na banderowskie benkarty, które razem ze swoimi matkami paradują z pochodniami i z obrazem Bandery.Puknij się w łeb.

Po za tym Polska jest zadłużona na juz prawie bilion złotych, to jest kolejny absurdalny wydatek, za który zapłaci przeciętny Polak.Wydatki na wojsko, służbę zdrowia itd są ustalone, więc te pieniądze nie będą pochodziły z tych podatków tylko z nowych, zabranych pieniędzy.

Gówno wiesz a się odzywasz robiąc z siebie pośmiewsko i tylko podnosząc normalnym ludzion ciśnienie.

Ciekawe, jak te dzieci wbijały Polaków na pal tyle lat temu... Stare widać te dzieci, silne dość. Rzucali o ściany innymi dziećmi? Dafuq?

708121422388637873334.png

Opublikowano

Kurwa, ogarnijcie się ludzie, to są tylko dzieci. One nie są niczemu winne.

Płacę podatki i cieszę się, że pieniądze pójdą na to a nie na kolejny luksusowy gadżet pana premiera. Jeżeli nie macie skończonych 18 lat (patrząc na wasze teksty i linki które dajecie) to po co się wypowiadacie?

W Polsce 3 miliony dzieci żyje w ubóstwie.To na nich powinny iść te pieniądze a nie na dzieci banderowców.Dzięci w 6 klasie postawowej, mające 12 lat wiedzą o tym.

@Jaca

Następny 18+.Czytanie ze zrozumieniem leży i kwiczy.Jasno jest napisane, że "ONI" (Ukraincy) wbijaly polskie dzieci na drewniane pale a niemowlęta łapali za nogi i rzucali nimi o twardą ścianę.

Opublikowano

@Hrabia

ale dlaczego ma podnosić ciśnienie ?

Nikt nie bierze jego słów na poważnie , to zwykły lewak który głosi  swoje brednie i  sieje propagande . 

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

a ja nie chcę żeby przyjeżdżali  za moje /nasze pieniądze .   Gdyby nie wojsko nie byłoby Polski , więc twój argument że lepiej dać na dzieci nie z naszego państwo niż na wojsko to kulawy argument . 

To napisz petycję o odwołanie tego. Żyjemy w demokracji, tak się wyraża co się chce a czego nie.

A, sorry. Zapomniałem, że polityka tylko w internecie ;)

@Hrabia

Czyli nienawidzisz też KAŻDEGO niemieckiego, rosyjskiego, czeskiego, austriackiego  dziecka? Każdego niemca, rosjanina, czecha, austriaka i uraińca? To jesteś idiotą, inaczej nie da się tego wyrazić.

Pokolenia winne tym zbrodniom już przeminęły idee zachowały się tylko u nielicznych, skrajnych grupek jak np. banderowcy, neonaziści itd.

Ale to typowo polaczkowata mentalność, nigdy nie wybaczać, nigdy nie zapominać. Przy okazji żądać, by nam wszystko wybaczano.

A to, że ci się nie podoba jak wydawane są pieniądze z podatków to twoja sprawa. Możesz się temu sprzeciwić podejmując fizyczne, wyżej wymienione działania (Oczywiście o ile twoje przekonania to faktycznie przekonania a nie puste frazesy do zaistnienia w internecie :) )

ale dlaczego ma podnosić ciśnienie ?

Nikt nie bierze jego słów na poważnie , to zwykły lewak który głosi  swoje brednie i  sieje propagande . 

Was nie oczerniam z czystej przyzwoitości, fajnie byłoby jakbyś potrafił się zachować :)

W Polsce 3 miliony dzieci żyje w ubóstwie.To na nich powinny iść te pieniądze a nie na dzieci banderowców.Dzięci w 6 klasie postawowej, mające 12 lat wiedzą o tym.

@Jaca

Następny 18+.Czytanie ze zrozumieniem leży i kwiczy.Jasno jest napisane, że "ONI" (Ukraincy) wbijaly polskie dzieci na drewniane pale a niemowlęta łapali za nogi i rzucali nimi o twardą ścianę.

WSZYSCY ukraińcy, bez wyjątku, nawet kobiety i dzieci. Chyba nawet pamiętam to z lekcji historii :D

Opublikowano

Och, ONI, dzięki. Ty też, jeśli chodzi o zrozumienie mojej wypowiedzi, to się nie popisałeś.

Opublikowano

@hrabia

Ty jesteś bez wątpienia idiotą do szcześcianu, bo bardziej obchodzą cie banderowskie bachory niż polskie dzieci.

Nieliczne to są szare komórki w twoim mózgu.Cały obecny rząd Ukrainy na czele z Aresniukem i Kliczko jest nacjonalistyczny, ale po chuja na to pisze, przecież lewactwo nawet czytać nie umie.

To proszę bardzo wypierdalaj na Ukrainę albo na zachód skoro nie podobają ci sie "polaczki".Sam nim jesteś czy tego chcesz czy nie.Lepiej, żeby w Polsce było 5 mln prawdziwcych Polaków, patriotów, ludzi chcących coś robić niż 25 mln konfidentów, zdrajców, zachodnich psów, które umieją tylko lizać komuś dupe albo pierdolić 3 po 3.

@Jaca

Ty za to popisałeś się szczytem idiotyzmu.Czytania ze zrozumieniem uczą w podstawówce.Kto tego nie umie, nigdy nie powinien z niej wyjść.

W moim poście nigdzie nie ma "wbijały".

Opublikowano

@hrabia

Ty jesteś bez wątpienia idiotą do szcześcianu, bo bardziej obchodzą cie banderowskie bachory niż polskie dzieci.

Nieliczne to są szare komórki w twoim mózgu.Cały obecny rząd Ukrainy na czele z Aresniukem i Kliczko jest nacjonalistyczny, ale po chuja na to pisze, przecież lewactwo nawet czytać nie umie.

To proszę bardzo wypierdalaj na Ukrainę albo na zachód skoro nie podobają ci sie "polaczki".Sam nim jesteś czy tego chcesz czy nie.Lepiej, żeby w Polsce było 5 mln prawdziwcych Polaków, patriotów, ludzi chcących coś robić niż 25 mln konfidentów, zdrajców, zachodnich psów, które umieją tylko lizać komuś dupe albo pierdolić 3 po 3.

@Jaca

Ty za to popisałeś się szczytem idiotyzmu.Czytania ze zrozumieniem uczą w podstawówce.Kto tego nie umie, nigdy nie powinien z niej wyjść.

W moim poście nigdzie nie ma "wbijały".

W dupie mam rząd. Swoją drogą to jaki inny niż nacjonalistyczny rząd chciałbyś tam w dzisiejszych czasach, na skraju wojny? Po drugie współczesny, ukraiński nacjonalizm NIE RÓWNA się ideologii banderowców (Oczywiście nie cały).

Ale jak już mówiłem - w dupie mam ich rząd, my tu rozmawiamy o normalnych ludziach, których ty sądzisz za zbrodnie sprzed trzech pokoleń, normalny jesteś?

I nie, nie ważniejsze mi ukraińskie dzieci od polskich. I te i te są tak samo ważne, a jeśli ty uważasz, że narodowość świadczy o wartości czy "ważności" człowieka to jesteś chorym naziolem. Proste.

PS: W twoim poście jest "wbijaly", uważasz, że błąd ortograficzny zmienia sens słowa?

Opublikowano

Ukrainscy nazisci nazbieraja petard na morde i potem bedzie medialny szum, ze jestescie zacofanymi malpami i zdrajcami zeby przepchnac jakas ustawe po cichu.

Norma.

Opublikowano

@hrabia

A ja mam w dupie twoje lewackie pierdolenie bez pokrycia.To nacjonaliści obalili Janukowycza, potem parlament (wiesz co to?) Krymu jednomyślne poprosił Rosję o ochronę i się zaczęło.

Sam Tiahnybok (pewnie nie wiesz kto to, nie dziwie sie) wypowiadaił się, że gdyby nie UPA i Bandera dzisiaj nie byłoby tego Majdanu.O tym pewnie też nie wiesz, bo gówno wiesz o polityce i historii.Niczym się nie różnisz od przeciętnej kobiety, która próbuje "dorównać o.O" mężczyznom i pierdoli właśnie takie ogólniki, bo nic nie wie konkretnego.

Nie, właśnie rozmawiamy o nienormalnych ludziach, którzy mają w dupie polskie dzieci tacy jak ty i polski rząd.

Bronisz ludzi, którzy uważają tamtą zbrodnię za coś normalnego i domagają się ziem nawet do Podkarpacia? To tak jakby w Niemczech powstała partia neonazistowska i domagała się Gdańska albo Wrocławia. Ze szpitala psychatrycznego zwiałeś? Prochów nie wziąłeś, masz pół mózgu, czy co?

Nie masz pojęcia co to jest nazizm albo faszyzm.Bronisz bandyckie ukrainskiego nacjonalizmu, ale jak jak bronie interesu polskich dzieci, nie trzeba byc do tego nacjonalista, to już jestem "NAZIOLEM" HAHHHHAHAH

Skoro jesteś taki "przyjacielski", to wypierdalaj z tego tematu, żebym nie musiał po raz 100 odpowiadać na twoje wypociny.

Opublikowano

W dupie mam rząd. Swoją drogą to jaki inny niż nacjonalistyczny rząd chciałbyś tam w dzisiejszych czasach, na skraju wojny? Po drugie współczesny, ukraiński nacjonalizm NIE RÓWNA się ideologii banderowców (Oczywiście nie cały).

Ale jak już mówiłem - w dupie mam ich rząd, my tu rozmawiamy o normalnych ludziach, których ty sądzisz za zbrodnie sprzed trzech pokoleń, normalny jesteś?

I nie, nie ważniejsze mi ukraińskie dzieci od polskich. I te i te są tak samo ważne, a jeśli ty uważasz, że narodowość świadczy o wartości czy "ważności" człowieka to jesteś chorym naziolem. Proste.

PS: W twoim poście jest "wbijaly", uważasz, że błąd ortograficzny zmienia sens słowa?

Jeśli dla Ciebie dzieci Polaków są tak samo ważne jak Ukraińskie to dlaczego  wydajesz pieniądze ta  oszołomów z ukrainy a nie zajmujesz się dziećmi Polaków które głodują ?

Gdzie tu jest sens i logika ?   

Opublikowano

Jeśli dla Ciebie dzieci Polaków są tak samo ważne jak Ukraińskie to dlaczego  wydajesz pieniądze ta  oszołomów z ukrainy a nie zajmujesz się dziećmi Polaków które głodują ?

Gdzie tu jest sens i logika ?   

Nie przesadzasz aby z tym głodowaniem? Nie jesteśmy jakimś krajem trzeciego świata...

A starałbym się dbać o interesy i tych i tych dzieci, nie tylko polskich, nie tylko ukraińskich. To tylko dzieci... Kolejny pokaz katolickiego miłosierdzia i współczucia widzę.

@hrabia

A ja mam w dupie twoje lewackie pierdolenie bez pokrycia.To nacjonaliści obalili Janukowycza, potem parlament (wiesz co to?) Krymu jednomyślne poprosił Rosję o ochronę i się zaczęło.

Sam Tiahnybok (pewnie nie wiesz kto to, nie dziwie sie) wypowiadaił się, że gdyby nie UPA i Bandera dzisiaj nie byłoby tego Majdanu.O tym pewnie też nie wiesz, bo gówno wiesz o polityce i historii.Niczym się nie różnisz od przeciętnej kobiety, która próbuje "dorównać o.O" mężczyznom i pierdoli właśnie takie ogólniki, bo nic nie wie konkretnego.

Nie, właśnie rozmawiamy o nienormalnych ludziach, którzy mają w dupie polskie dzieci tacy jak ty i polski rząd.

Bronisz ludzi, którzy uważają tamtą zbrodnię za coś normalnego i domagają się ziem nawet do Podkarpacia? To tak jakby w Niemczech powstała partia neonazistowska i domagała się Gdańska albo Wrocławia. Ze szpitala psychatrycznego zwiałeś? Prochów nie wziąłeś, masz pół mózgu, czy co?

Nie masz pojęcia co to jest nazizm albo faszyzm.Bronisz bandyckie ukrainskiego nacjonalizmu, ale jak jak bronie interesu polskich dzieci, nie trzeba byc do tego nacjonalista, to już jestem "NAZIOLEM" HAHHHHAHAH

Skoro jesteś taki "przyjacielski", to wypierdalaj z tego tematu, żebym nie musiał po raz 100 odpowiadać na twoje wypociny.

Byłbym bardzo wdzięczny jakbyś przestał nie oskarżać o ignorancję. Używam tylko faktów historycznych, wybacz, że nie dorównują fantazją twoim teoriom spiskowym :(

I jeśli wg. ciebie umiejętność czytania ze zrozumieniem zdobywamy w podstawówce to lepiej tam wracaj. Nigdy nie broniłeś polskich dzieci bo jesteś tylko krzykaczem z internetu, jedyne co robisz to szerzysz nienawiść do tych ukraińskich dzieci i nie ma w tym nic z pomocy dzieciom polskim, za wysokie mniemanie masz osobie.

I nie powiedziałem też, że obrona polskich dzieci = nazizm, powiedziałem, że ocenianie wartości i "ważności" człowieka na podstawie narodowości to nazizm. 

Na dodatek, coraz lepiej widać po tobie narastający fanatyzm. Zaczynasz generalizować i "przeciętna" (czyli większość) kobieta już nie jest tylko inaczej przystosowana niż mężczyzna tylko według ciebie stricte - "gorsza". 

Człowieku, lecz się.

Z tematu wypierdalam bo po raz kolejny zostałem zasypany toną teorii spiskowych bez oparcia, bezpodstawnej ksenofobii i stereotypów. Nie chce mi się w tym szambie babrać.

Boże, pSlav, dyskusja z Tobą jest dość trudna. Najchętniej zamilkłbym, ale może wyraże to, co chciałem przekazać bardziej łopatologicznie i Twoim stylu:

Co te dzieci mają kurwa wspólnego z rzezią sprzed 70 lat? 

To, że wg. niego ostatni przewrót nacjonalistyczny = szerzeniu zbrodniczej ideologii i, że każdy obywatel Ukrainy w związku z nim automatycznie stał się mordercą.
Aha, i polskie dzieci są najlepsze a ukraińskie powinny zdychać bo nas nie obchodzą, logics.

Opublikowano

Boże, pSlav, dyskusja z Tobą jest dość trudna. Najchętniej zamilkłbym, ale może wyraże to, co chciałem przekazać bardziej łopatologicznie:

Co te dzieci mają kurwa wspólnego z rzezią sprzed 70 lat? "ONI" to kto? Te dzieci? Najpierw mówisz o tym, że to nie te dzieci, a potem mówisz, że to "ONI" i Ci "ONI" powinni być za to odpowiedzialni. A odpowiedzialność sprowadza się do niepomagania dzieciom, które nie mają z tym nic wspólnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...