Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wedkarstwo - FishBot na TBD

tomekbobek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, wbiłem 30lv, i mam pytanie - mianowicie czy na TBD czesto banuja za fishbota ? i gdzie oprocz m1 moge lowic ryby, wszedzie np na orkach albo na mapie IMHA ?

VmFHaU51U19fX2V1bmVfX18yMjVfX19NY1ZhZ2luYV9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Możesz łowić na pustyni, imha, m2, dolina(wszędzie gdzie jest woda).

Co do banów to tak, banują boty nonstop.

Tak na marginesie dodam, że łowienie poza m1 i tak Ci nic nie da, gdyż bany lecą po logach z automatu. :-)

Opublikowano

ja tam nigdy bana za fb nie dostałem całymi dniami w m1 lowie nawet przy gmie i bana jakoś nie dostałem

Opublikowano

A jak poszedłem do sklepu i zostawilem FishBota na 15 minut xD to istnieje ryzyko bana ? dodam ze wczesniej ani po tym juz wiecj fb nie uzylem

VmFHaU51U19fX2V1bmVfX18yMjVfX19NY1ZhZ2luYV9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

A jak poszedłem do sklepu i zostawilem FishBota na 15 minut xD to istnieje ryzyko bana ? dodam ze wczesniej ani po tym juz wiecj fb nie uzylem

Nie powinieneś nawet jeśli ktoś to nagrał. Jeśli od używania bota maksymalnie 24h nie masz bana to spokój jest.

PS. żeby nie było żadnych wątpliwości nawet jeśli ktoś nagrał to nie jest to argument aby nadać blokadę, gm wrzuca Cię na liste obserwowanych i z raz czy dwa tepnie się do Cb zobaczy czy bocisz.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

To czy dostaniesz bana zalezy tylko od twojego szczęścia. Możesz nie dostać w cale lub wyrwac po 20 minutach. Bez znaczenia na to gdzie lowisz.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Bana na FB bardzo łatwo wyłapać, z tego powodu, że właściciel go nie pilnuje. Natomiast GM odprawia te swoje czary mary i pisze do ciebie. Jak nie odpiszesz, albo nie wiesz o co chodzi odrazu ban. Żadnej tu filozofii wielkiej niema. Na FB zawsze była jazda i zawsze będzie. Raz ban po 20min raz po tygodniu. Tu tylko fart sie liczy.

Opublikowano

Ja ustawiłem 8 fishbotów w mało widocznym miejscu w m2 i nie dostałem bana :D Stoją tam już z 3 dni (zarobiłem na nich z 40kk)

carv2.jpg

Opublikowano

Jak na moje, z racji iż jest to nowy serwer, to i jakiś GM pewnie jest nowy, który się zajmuje owym serwerem. 

Wiec sprawdzają pewnie co jakiś czas, ale lepiej łowić gdzieś w M2/pustynia, najlepiej niedaleko V1, bo tam na pewno raczej żaden z GM nie pójdzie. 

Prace nad pierwszym, solowym serwerem rozpoczete zostana dnia ------ :

- Kompletowanie pomysłu - 71%

- Serwer : * Strona clienta - 2% * Strona serwera - 5%

- Strona - 0%

- Forum - 0%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...