Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kxmetin[Dedyk][Cn][Re-Open]

wrobelptak1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tylko od 93 lvl bedzie Ci exp lecial... dziennie 1lvl (minimum 6 godzin) i dotego problem z robieniem hwanga...chinole bedą mieli a od nas 1 osoba na 100 więc ten serwer jest juz do kitu. Takie jest moje zdanie i dotego błąd podczas połączenia

Kocham

mpcforum.pl!!!

18706.png

POMOGŁEM? Daj +

Opublikowano

Serv mnie już leczy... usuneli mi 3 razy konto... a wiadomo ze od dwóch dni red perly trzeba dropić z małży co jest nie lada wyzwaniem... Straciłem ząbki +9 itp, itd żal sie robi jak cholera dzieci se eventy urządzają w m1 przez to laguje koszmarnie i wywala.Mapa od turnieju pvp zbugowana.kicha

Opublikowano

Zrobilem konto i jakies błędy a na dole pisze ze konto zrobione wchodze na metka ''to konto nie istnieje''

juz jest ON

Opublikowano

A ja myślę że znowu bedzie on (mam nadzieję). No cóż zrobić... Fajnie sie grało... Ahh.

PS.

Jako beta server był fajny póki N30 nie wbiły.

kiddevil1.jpg

Daj plusa add.png ! ;D

Opublikowano

I dlatego lubią banować polaków ;/

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Zajebiście się grało do póki nie te ... N30. Zbanować te N30 a nie... :/ Szkoda serwera :/

Komentarze na profilu FUBUxMETIN:

Altwa1998r:

siema. Fubu a jak atakujesz z konia podczas jazdy to to jest skill? czy mozna tak na wiekszym lvlu konia?

KAZANxMETIN:

FuBu nasz Buk!
Opublikowano

gowno po becie

ZBIERAM "-" DAWAC ILE WLEZIE PLEASE!!!!!

Nie moge pisac postow bo jakis "admin" bloknall (nie powiem nic...)

Opublikowano

i tak wkoncu padnie xD

ZBIERAM "-" DAWAC ILE WLEZIE PLEASE!!!!!

Nie moge pisac postow bo jakis "admin" bloknall (nie powiem nic...)

Opublikowano

Chyba ma cię kompy do dupy.. albo neta.. ja na laptopie gram i mam neta 2mega i kurde 0 lagów i w ogóle. pozdro

Altwa1998r:

siema. Fubu a jak atakujesz z konia podczas jazdy to to jest skill? czy mozna tak na wiekszym lvlu konia?

KAZANxMETIN:

FuBu nasz Buk!
Opublikowano

Oooo.. BlackSkill. Pamiętasz ziomka który ci sellnoł smiercio. +1 ?? to ja ^^ a serwer off :/

Altwa1998r:

KAZANxMETIN:

FuBu nasz Buk!
Opublikowano

Siemq, dlaczego jak chce wlaczyc postac, a mam ninja to wyskakuje mi jakis woj bez nicku i nie moge sie na niego zalogowac ??;/

Jak pomogłem daj plusa.!!!

Opublikowano

Rozje...ny ten serwer usuneli mi postac na ktorej juz HWANGA miałem..... Do tego jeszcze jakis wojownik wyskakuje bez nicku i nie moge sie na niego zalogowac ;/.......

Jak pomogłem daj plusa.!!!

Opublikowano

NIE POLECAM SERWA. Miałem Święty +9 Smierci +9 Hwanga. I usuneli mi postacie. NIE POLECAM

@Edit: Jeszcze ten jebany Chinczyk F1 wozi sie w moim Świętym ;|

Poprosze --- <3 :***

Opublikowano

serwer 0/10 miałem hwanga.... 86 lvl gildie top2 barona +8 i smierc +9 i kurwa usuneli wszystko. Chinolowi dali wszystko (hwanga bojowy+9) a nam? szczerze to mam już na ten serwer WYJEBANE!!!

Kocham

mpcforum.pl!!!

18706.png

POMOGŁEM? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...