Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam bola odpalonego Wywala błąd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Przed chwilą wróciłem ze szkoły chciałem popykać sobie Cassopeia na Spacji xD

Aktualizuje mi się lol więć myślałem ;/ pewnie nie pogram

Odpalam niestanardówke ,żeby zobaczyć czy bol działa odpalam Ryze i skrypcik

Lockam po 5 sekundach wywala błąd ,że lol przestał dzaiłać i tam mam cały czas

Bez BoLa wszystko działa :/

Opublikowano

Witaj, dzis chcialem zaczac swoja przygote z tym "Bolem" sciagnalem tego sporoo, najpierw mialem bledy przy odpalaniu pozniej sciagnalem Bola 4.2 czy cos takiego i w koncu sie odpalil gdy myslalem ze wszystko bedzie ok to zrobilo mi sie to co tobie. ustawiam skrypt wlaczam gre wybieram postac i buum lol sie wylacza.

Opublikowano

Witam, ja mam tak samo dokłdnie jak założyciel postu - była jakas mała aktualizacja co prawda, przy wybieraniu postaci w lobby jest ok, dopiero jak postacie się ładują wyskakuje "Client przestał działać"

Opublikowano

Był mini patch więc musimy czekać na update od twórców BoLa. Tak często bywało i zazwyczaj free userzy nie musieli czekać kilku dni bo to mini patch, a nie jakieś nerfy itp.

Opublikowano

A Bol aktualizuje sie sam czy trzeba sciagac od nowa???

Sam się aktualizuje ;p sądze ze bedzie juz ok 15.00-14.00 BOL.

NIESPODZIANKA 

NEW SKIN ⇓⇓⇓

tumblr_n955zxYkWO1qztgoio1_250.gifKatarina BraZZers

Opublikowano

mam to samo, od 3 godzin siedze skanuje kompa robie aktualizacje karty graficznej a widze ze nie tylko ja mam ten problem, przynajmniejjuz wiem o co biega, wiec trzeba czekac az cos z tym zrobia, dajcie znac jak juz zacznie dzialac , dzieki

Opublikowano

Na forum bola, w dziale Help & Technical Support macie podpięte rozwiązanie tego problemu. " Temporary fix 29.04 " ;)

Opublikowano

Na forum bola, w dziale Help & Technical Support macie podpięte rozwiązanie tego problemu. " Temporary fix 29.04 " ;)

nawet po zrobieniu tego wystepuja bugsplaty, trzeba czekac

Opublikowano

Sam wrzuciłem tego fix'a na forum bola po czym Che stwierdził, że wrzuciłem tam wirusy(dałem 2 czyste skany) i zbanował mi konto ^^, beka. 

@Up: nic nie występuje, BoL działa bez problemu. 

Opublikowano

Wystarczy zrobić tak:

1. Ściągnij to http://chepvp.de/League%20of%20Legends.exe (jest to LoL jeszcze sprzed aktualizacji)

2. Wejdź do: Dysk C/Riot Games/League Of Legends/ RADS/ solutions/ lol_game_client_sln/releases/0.0.1.35/deploy

3. Ściągniety plik wrzućcie do deploy i zamieńcie wszystko powinno chodzić ;)

Opublikowano

Wystarczy zrobić tak:

1. Ściągnij to http://chepvp.de/League%20of%20Legends.exe (jest to LoL jeszcze sprzed aktualizacji)

2. Wejdź do: Dysk C/Riot Games/League Of Legends/ RADS/ solutions/ lol_game_client_sln/releases/0.0.1.35/deploy

3. Ściągniety plik wrzućcie do deploy i zamieńcie wszystko powinno chodzić ;)

Działa ;] 

graphic.png

Opublikowano

Może wie ktoś skąd pobrać bola?? ;) Pobrałem kilka ale nie działaja jest bład podczas aktulizacji ktoś poddaj jak mu działa dzięki. 

Opublikowano

Masz błąd dotyczący failed download?

Jeżeli tak to wejdź w : Uruchom/ appdata/ roaming

Stwórz tam foled BoL wypakuj pliki które ściągnąłeś najlepiej z forum bola.

Ściągnij to : https://www.dropbox.com/s/btht53ownse5z5n/BoL.dll

i to http://www.mediafire.com/download/bfuf6148f8dpjux/BoL+Studio.exe

podmień w tym folderze co zrobiłeś powinno wszystko ładnie pójść ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...