Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grac Churchill VII?

ShackeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To drzewko dla newbie nie jest dobrym wyborem. Ja bym na Twoim miejscu odpuścił. Te czołgi do 7t mają dobry kadłub, lecz tragiczną wieżę i spamerską lufkę. Potem styl gry się zmienia.

Zamiast tej linii polecam drzewko do E5 oraz do isa-7.

Opublikowano

To drzewko dla newbie nie jest dobrym wyborem. Ja bym na Twoim miejscu odpuścił. Te czołgi do 7t mają dobry kadłub, lecz tragiczną wieżę i spamerską lufkę. Potem styl gry się zmienia.

Zamiast tej linii polecam drzewko do E5 oraz do isa-7.

1. Od kiedy BP albo Churchill VII mają tragiczną wieżę? -.- Fajnie wiedzieć, bo myślałem że mają jedną z najlepszych na tierze...

2. Zgadam się z liniami do polecenia.

Opublikowano

1. Od kiedy BP albo Churchill VII mają tragiczną wieżę? -.- Fajnie wiedzieć, bo myślałem że mają jedną z najlepszych na tierze...

2. Zgadam się z liniami do polecenia.

1.Może chodziło mu o wychył lub obrót ?

2.Ja też sie zgadzam .

Co do Brytyjczyków to znam ich z drugiej strony lufy i powiem tak twarde to ci jest ale na swoim poziomie .Zacznij sobie lepiej tak jak powiedział Juri którąś z tych linii .

Jak naprawde chcesz tych brytoli to znajdź sobie informacje na teamt : Sidecrap , hulldown , weekspot

Ze względu na pancerz przedni względem bocznego czyli Niebo i piekło . Mobilność leży i kwiczy 10 m za czołgiem ...

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Przede wszystkim nie stój prosto, bo wszystko będzie w Ciebie wchodziło. Zawsze stój pod kątem.

Rób drzewko do T110E5, bo moim zdaniem przyjemniejsze.

Opublikowano

@Juri. Tragiczną wieże ? Hahahhahahhaha, nie mam w tej lini rozegrane kilkaset bitew na wieży można polegać jak na zawiszy, Carnvarvon bez problemu dinga TD 10 tieru po wieży z 10m (sam sprawdzałem na treningówce) z Black Princem jest podobnie churchilkiem kątuj kątuj jeszcze raz kądtuj ! 

Opublikowano

Napisałem wyraźnie, że do 7t. Co do 8 zgodzę się, ma op wieżę, lepszą od Centuriona. Wieże BP i Churchilla VII mają zaledwie 150mm, a czołgi tego tieru mają po 180 peny, także... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...