Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co w niej chodzi? Jak expienie i drop? Jaka klasa? Realna gotówka?

Howker_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Mam pare pytań odnośnie tej gry...

1.O co w niej chodzi?Takie coś jak metin expienie dropienie czy jak?;x

2.Jaką klase postaci wybrać na początek?

3.Czy trzeba wydawać realną kase żeby coś osiągnąć?

Opublikowano

Jeszcze grać nie zacząłem, dopiero pobieram, jak chcesz będziemy mogli pograć razem :)

1. Myślę że najciekawsze jest robienie questów, ale grind (expienie) też oczywiście działa

2. W grze masz gwiazdki co do tego ile "skilla" potrzeba aby postać ogarnąć, oczywiście 5 gwiazdek jest postać zaawansowana a 1 każdy umie nią grać, co do tego podpunktu niech się wypowie ktoś kto gra (ja wybrałem Lancera)

3. Podobno w sklepie za PLN są tylko rzeczy zmieniające wygląd nie ekwipunek, więc raczej nie trzeba.

Dodam iż dobrym sposobem jest oglądanie filmów na youtubie, zawsze możesz się sporo dowiedzieć o grze :)

Opublikowano

Co do wyboru klasy ciezko bedzie dobrac jezeli nie powiesz nam czym lubisz grac i co robic. Wolisz tankowac, dps, czy raczej jakis support, kleryk?

Opublikowano

Jak w większości gier... chodzi o to by być najlepszym ;) Jedni skupiają się na wymiataniu na PvE, a inni napierają, żeby być w TOP'kach Battleground'ów ;)

W TERZE jest też ciekawy content - Alliance ;) Poczytaj sobie o tym więcej na necie, ciekawa sprawa też ;)

Hmmm, większość ludzi twierdzi, że typowym tankiem jest Lancer - to prawda :D 

ale... 80% end-game'owych graczy powie Ci, że tak naprawdę najlepszym tank'iem jest warrior, ale ogarnianie nim tankowania wymaga też niezłego skill'a :D

Nie ;) Warto jedynie opłacać sobie Tera Club :D ale przed 60 nawet tego nie warto sobie fundować ;D

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Jak w większości gier... chodzi o to by być najlepszym ;) Jedni skupiają się na wymiataniu na PvE, a inni napierają, żeby być w TOP'kach Battleground'ów ;)

W TERZE jest też ciekawy content - Alliance ;) Poczytaj sobie o tym więcej na necie, ciekawa sprawa też ;)

Hmmm, większość ludzi twierdzi, że typowym tankiem jest Lancer - to prawda :D 

ale... 80% end-game'owych graczy powie Ci, że tak naprawdę najlepszym tank'iem jest warrior, ale ogarnianie nim tankowania wymaga też niezłego skill'a :D

Nie ;) Warto jedynie opłacać sobie Tera Club :D ale przed 60 nawet tego nie warto sobie fundować ;D

Ok zobacze zagram,ale nie jestem zbytnio przekonany ale zobaczymy wiele osób tę gre poleca może wciągnie na dłużej :) Dziękuje wszystkim za odpowiedzi :)

Opublikowano

Witam!Mam pare pytań odnośnie tej gry...

Wydaje mi się, że w Terze trzeba jednak te misje robić. Szybciej wbija się lvl i nie ma tej monotonności z "polowaniami", na Metinie możesz nie robić misji. Tutaj raczej zalecam to.

Hmm, szczerze powiedziawszy tutaj nie ma czegoś takiego, że ta postać do niczego nie nadaje się, ta jest najlepsza. Każda jest dobra na swój sposób. Najgorzej jest z znalezieniem grupy na instancje - czasem godzinami czeka się, przynajmniej Sorciem i Archerem na serwerze Arcadia :p Graj tym, co Ci się podoba, wtedy gra będzie znacznie przyjemniejsza, a na pewno każdą profesją sobie poradzisz.

Nie trzeba. Co jest ogromnym plusem tej gry.

Podsumowując: Świetna gierka, gorąco polecam. Najlepiej grać ze znajomymi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...