Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję: Webmaster, Forum IPB, support, zarządzanie siecią.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Oferuję usługi:

- Pomoc w ogarnięciu serwera WWW (np cPanel)

- Zarządzania forum na engine IPS (IP.Board), MyBB; (edycja styli, zarządzanie funkcjami ACP, rozszerzenia);

- Wikipedia servera oparta na MediaWiki;

- System Zgłoszeniowy oparty na SQL z panelem do serwera Metin2;

- Strony bez cmsowe typu strona z linkami do pobierania clienta, portfolio przedpremierowe serwera;

- Na życzenie Udostępniam mój mocny serwer WWW z obsługą własnego konta FTP na czas określony (Jeśli chodzi o Forum IPB, jest to mozliwe ale po aktywacji licencji);

- Obsługa Joomla!*

- Minimalistyczna grafika;

- Wykonanie "Profesjonalnych" miniaturek do filmów na YouTube promujących server itp.

Portfolio:

Jakiego takiego nie mam... Bylem i jestem administratorem forum serwerów Nostidla, Exilius, Tandoria oraz kilku innych. Siec serwerow gier NerdGames ktorej projekt zostal wstrzymany na jakis czas. Tworzę od dawna miniaturki do filmow na YouTube znanym letsplayerom (ZabQ, MrAr3lek itd)

Kontakt ze mną:

GG 3661202

MPC PW

e2TT2Na.png

Opublikowano

Polecam tą profesjonalną osobę !

Nie raz a nawet pięć robił mi forum lub stronę i mogę go jak najbardziej polecić !

Powodzenia !

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...