Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam kogoś kto mnie podexpi

QWATRO32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukam kogoś kto bendzie mne expił za free albo  da mi troszke money .Chociaż mam 66lvl nanPl to watka jestem. Najbardziej bym sie ucieszył jakby ktś mnie poedexpił za free . Gram na lajtach na thesan 

Opublikowano

Haha... Niezły koleś z Ciebie. I myślisz, że ktoś specjalnie będzie marnował swój trud włożony w tą grę, żeby Ciebie expić i dać Ci do tego trochę złota ? Musisz się sam wszystkiego dorobić. Zacznij zarabiać kk, expij niższe lvl'e itd. Musisz się sam wszystkiego dorobić :)

2ldvyfd.jpg

Opublikowano

Ojeju chyba mogłes sie spodziewać oczym napisałem  po  tytule tematu a podrugie mam 66 lvl i gram z tym lvlem do 2-3 lat więc wiem co i jak i niemów mi ze ja niewłozyłem trudu swojego w grę  bo jednak troche gram . :)

Opublikowano

W ciągu tych 2-3 lat mógłbyś mieć dwie postacie z maksymalnym levelem. Na PLu niskich leveli nie chcą expić za darmo, a co dopiero 66. Zamiast pisać tutaj bezsensowne posty idź expić...

Opublikowano

W ciągu tych 2-3 lat mógłbyś mieć dwie postacie z maksymalnym levelem. Na PLu niskich leveli nie chcą expić za darmo, a co dopiero 66. Zamiast pisać tutaj bezsensowne posty idź expić...

A po drugie 3 lata temu nie było jeszcze 70 poziomów

Opublikowano

Tak jak wyżej, ep 5.3 - 70lvl nie było 3 lata temu. Wiec nie wiem jakim cudem Ty posiadasz postać z 66 lvl od 2-3 lat ?

2ldvyfd.jpg

Opublikowano

Napisałem zegram 2-3 lata a nie ze odtylu lat mam taki lvl. Wczytaj sie dokładniej.

Ojeju chyba mogłes sie spodziewać oczym napisałem  po  tytule tematu a podrugie mam 66 lvl i gram z tym lvlem do 2-3 lat więc wiem co i jak i niemów mi ze ja niewłozyłem trudu swojego w grę  bo jednak troche gram . :)

Już sam nie wiesz co piszesz. Spójrz w górę, przeczytaj dokładnie i przekonaj się, że to Ty przekręcasz zdania, a nie ja. Na czerwono specjalnie Ci zaznaczyłem, żebyś się nie pomylił po raz 2

2ldvyfd.jpg

Opublikowano

Nie polecam tej gry, straszne pay2win.

Czy ja wiem?

Na US o ile sie nie myle mają już ep 7 niemal rok.  Przez tyle czasu, to raczej nie ma problemu , zeby sie zrobić.

A do autora tematu-mi wyexpienie postaci z 61 do 78 zajęło (uwaga) 9 h więc od czasu założenia wątku, spokojnie nabiłbyś od zera 80 lvl juz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...