Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skrypt/Plugin na ranking i Gildie takie jak na Skyen.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż tworzę serwer Hard Core i poszukuję odpowiednich pluginów. Jeżeli znacie jakieś ciekawe gildie lub plugin na ranking to możecie podesłać link. Za wszystko dziękuję ;)

Opublikowano

Ktoś powiedział "Na profilu karoliny znajdziesz nawet dobre" To są gildie seripa (nie pamiętam jak się jego nick pisze) i one są zjeban*.

W nich nie działają tagi na tabie i nad głowami...

Ja piszę pluginy więc mogę ci napisać autorski plugin na gildie i ranking.

Napisał na PW może się dogadamy :)

Opublikowano

Ktoś powiedział "Na profilu karoliny znajdziesz nawet dobre" To są gildie seripa (nie pamiętam jak się jego nick pisze) i one są zjeban*.

W nich nie działają tagi na tabie i nad głowami...

Ja piszę pluginy więc mogę ci napisać autorski plugin na gildie i ranking.

Napisał na PW może się dogadamy :)

juz widze jaki plugin napiszesz 

ty nawet skryptu nie potrafisz poprawnie zrobic a co dopiero plugin na  ranking i gildie

Opublikowano

@UP Zgadzam się jak najbardziej. ;-)

@AntyWarn Nie dostaniesz takiego pluginu za free, skorzystaj z ultimateclans/ultimateclans2 To jedyne, dobre dzialające skrypty bez bugów.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

juz widze jaki plugin napiszesz 

ty nawet skryptu nie potrafisz poprawnie zrobic a co dopiero plugin na  ranking i gildie

Skrypty są już zjeban*.Nie lubie skryptów ale lubie oceniać je :) (gdzie tu logika?)

I dużo nie wiesz o mnie...

@UP Zgadzam się jak najbardziej. ;-)

@AntyWarn Nie dostaniesz takiego pluginu za free, skorzystaj z ultimateclans/ultimateclans2 To jedyne, dobre dzialające skrypty bez bugów.

A ty Się łaskawie zamknij bo nie znasz mnie...

Ciekawe jak sam napisałem plugin do minecraft'a na bronie (na mój serwer CS:GO)Możliwe ,że niedługo on będzie i się przekonasz...

• 8 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gildie FunnyGuilds lub RevoGuilds.

A z płatnych gildii TGuildsEx są napisane pod skyen, mchc taki sam wygląd itp..

Mhh, z tego co wiem gildie tirexa nie były pisane pod skyena tylko pod LandCrafters, czyli serwer tirexa. Teraz od tirexa cala paczkę pod serwer (toolsy,gildie,drop,chat) można kupić za 100 zł

<3RS6 C5 <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...