Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grać na nowo czy zostać?

gw_skrzypek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na pl3 konto:

Leonov, 6 irków, 12 lf3, 10 cz.apisa, 80cz. zety, 6 bo2, full napędów, 17k białki i nowo kupinego peta

No i bańkę i cybernetykę I w PP

Z tym że pl3 takie wybocone, same SFE... i mało ludzi

Lepiej zostać, czy grać od nowa na pl1/2 - jeśli tak, w jakiej firmie? I czy tam jest równowaga firm?

Opublikowano

Szczerze to jeżeli na nowo chcesz się znowu użerać ze wszystkim go graj na PL1, ale teraz to wszędzie spotkasz wybocone statki właściwie na Polskich więc tak czy siak.

No chyba, że na zagranicznych, ale to inna sprawa.

Ja bym grał tym co masz :)

VNp6c2U.png

Opublikowano

Również grę zacząłbym od nowa na PL1 w firmie VRU, ponieważ tam jest miła atmosfera, oraz pomocni ludzie. Co prawda lata na rodzimych mapkach trochę MMO i EIC, ale da się żyć. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Szczerze to lepiej zacząc na PL1 (polecam firma VRU), jak mówisz na PL3 same wybocone konta - to prawda, dla mnie nie ma sensu tam grac.Na PL1 na aukcjach nie jest tak trudno, a na VRU jest duzo klanow, ktore ci pomoga na starcie.

1377808813-U903831.png

Opublikowano

To pytanie nie ma sensu gdyż jest bezsensowne, jak ktoś gra na pl3 to powie żebyś grał na pl3, jak ktoś gra pl2/pl1 to powie graj na pl1 od poczatku bo lepiej. Właściwie zostaw sobie decydującą decyzje.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

ja tam bym nie zaczynał na nowo bo konto jest spoko a jak już to nie na żadnym PL
tylko na jakimś zagranicznym albo gdzieś gdzie są jakieś szanse
sam gram na PL 3 i wiem jak jest nie da się polatać 20minut by nie zostać strąconym
ta gra robi się bezsensowna....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...