Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diamond w akcji.

konon122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co cię tak na obiad wołają kolego ahahaha ? 

ludzie nazywających innych gimbusami nie są ludźmi, z którymi chciałbym grac/dyskutowac/przebywac w jednym pokoju

btw 8 deadów lucianem? tym można carrowac i miec 0 deadow. problem w tym, że sam nie jesteś taki dobry. a gold nie jest diamentem, że sa tam sami dobrzy ludzie, chociaż i w samym diamencie znajdują się słabi ludzie. i nie dlatego że kupili konto na ebayu, ale NA PRZYKŁAD DLATEGO, że mają słabą grę, albo mieli przerwę, albo po prostu fartem wyszli. 

Opublikowano

Też z nim grałem ostatnio nie przyjemny gość.

Na jung-li chyba grał Jaxem, próbował na topie Fiorze pomóc, tylko taka jego pomoc była że przeciwnikowi oddał 5 killi,  szkoda fragoów i expa dzielić na 2.

Kompletne beztalencie.

Opublikowano

Nie chodzi o to że mam sam pocarrować, bo ja siętylko ucze, tak jak wszyscy popełniam błedy.

Ale czy chodzi o to żeby za swoje mistake'i flamić innych? Ja potrafie sie przyznac do błedu i chociaż tyle że nie flamic.

KAŻDY może popełniać błedy, ale jeżeli innych obarczamy tym co sami zjebaliśmy to sory :3

PS. rozmowny strasznie był a po tekscie "lecisz na mpc" poprostu wyszedł z czatu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...