Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polacy otwierają oczy!

Roths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy może pomóc.Wystarczy robić właśnie różne kwejki, komixxy, mistrzów, bezuzytecznych, żeby dotrzeć do jak największej liczby osób, szczególnie młodych.

Opublikowano

Każdy może pomóc.Wystarczy robić właśnie różne kwejki, komixxy, mistrzów, bezuzytecznych, żeby dotrzeć do jak największej liczby osób, szczególnie młodych.

Dokładnie tak! Nawet Ci którzy w 2015r. nie będą mogli głosować mogą tak naprawdę zdziałać bardzo dużo. Zachęcać starszych kolegów do głosowania, rozmawiać z rodzicami, dziadkami itd. Każdy może coś zrobić, a młodzi powinni się tym zainteresować, bo od tego zależy również ich przyszłość. My jako administracja to młodzież która myśli o przyszłości Polski. Wierzymy, że w przeciągu roku możemy dokonać czegoś wielkiego, ale potrzebna jest nam do tego Wasza pomoc! Dlatego zwracamy się z ogromną prośbą o wyjście z inicjatywą, o opublikowanie naszego fanpage'u, o pomoc przy rozgłosie, zachęcanie znajomych oraz wyjście z własną inicjatywą. :) 

rmklpmotoxqn.png

Opublikowano

Ludzi nie trzeba nakłaniać do odpowiedniego głosowania tylko do wchodzenia do polityki. W tym momencie tak czy siak nie ma na kogo głosować. Koalicja PO-PSL już poległa, PIS to nawiedzeni konserwatyści, KNP jest prowadzone przez świra, twój ruch, SLD, i podobne "twory" z przyzwoitości pominę milczeniem.

Kwejki, komixxy i inne bzdety nie zmienią tego na kogo ludzie będą głosować. Potrzebny jest fizyczny, mocny sprzeciw ale polacy nie mają jaj, żeby tego dokonać ;)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ludzi nie trzeba nakłaniać do odpowiedniego głosowania tylko do wchodzenia do polityki. W tym momencie tak czy siak nie ma na kogo głosować. Koalicja PO-PSL już poległa, PIS to nawiedzeni konserwatyści, KNP jest prowadzone przez świra, twój ruch, SLD, i podobne "twory" z przyzwoitości pominę milczeniem.

Kwejki, komixxy i inne bzdety nie zmienią tego na kogo ludzie będą głosować. Potrzebny jest fizyczny, mocny sprzeciw ale polacy nie mają jaj, żeby tego dokonać ;)

Świra, którego poglądów nie umiesz obalić HAHAHAHHA.Pieprzyć 3 po 3 każdy umie, ale jak trzeba coś konkretnego powiedzieć, to już jest ciężko ;] To na kogo miszczu muszo guosować Polaki??????!?!?!?

Opublikowano

Świra, którego poglądów nie umiesz obalić HAHAHAHHA.Pieprzyć 3 po 3 każdy umie, ale jak trzeba coś konkretnego powiedzieć, to już jest ciężko ;] To na kogo miszczu muszo guosować Polaki??????!?!?!?

Najlepiej będzie jak każdy prawowity polak idący na wybory, wypierdoLi  naszym politykom prawym sierpowym ,każdemu po kolei i niech wypierdalają do Rosji.

Opublikowano

W moim poście jest napisane, że nie ma na kogo głosować. Polecam czytanie ze zrozumieniem ;)

A to, że nie potrafię obalić poglądów JKM to wymysł twojego jednokierunkowego umysłu. Nie dopuszczasz do siebie myśli, że dla kogoś innego norą jest coś innego niż dla ciebie i mierzysz wszystko co ci się powie swoją, subiektywną miarą. Może i potrafisz ładnie pisać posty o pierdyliardzie wierszy ale partner do dyskusji z ciebie żaden.

Poza tym, jak już mówiłem - JKM jeszcze przez długie lata nie ma co marzyć o władzy, spokojnie ;)

Opublikowano

@Hrabia

Ciężko z kimś dyskutować jak ktoś nie ma sprecyzowanych poglądów ani w ogólę nie umie argumentówać swoich tez o kimś.Ty za to jesteś świetnym partnerem do dyskusji z Combeckiem.Ty napiszesz właśnie, że Korwin to wariat, on napiszę, że takich lewaków powinno się gazować i tak w kółko.Tyle, że on tam czasami coś powie o gospodarce, ty nie masz pojęcia jak ona działa i w ogóle nie masz na nią pomysłu.Krytykować kogoś jest łatwo, ale przedstawić swój pomysł już jest ciężej.Obiektywizmem też nie grzeszych i też mogę powiedzieć, że masz "jednokierunkowy umysł" Ja sam niedawno napisałem w którymś tam temcie, że jeżeli już jakiś socjal, to w momencie gdy państwo będzie miało nadwyżki.Krótką pamięc masz.

Pytam się normalnie: Czemu twoim zdaniem Korwin to świr?

To masz jeszcze "długie lata" na ucieczkę, bo przecież zaraz po dojściu do władzy zostanie "ostatecznie rozwiązana kwestia lewactwa" :D I f targno ci do domu łycesze Krula.Sprawdzone info.

A robienie memów, demotów itd.To dobry pomysł, bo w ten sposób każdy może się przyczynić (według swoich możliwość) do wygrania danej partii.

Opublikowano

W moim poście jest napisane, że nie ma na kogo głosować. Polecam czytanie ze zrozumieniem ;)

A to, że nie potrafię obalić poglądów JKM to wymysł twojego jednokierunkowego umysłu. Nie dopuszczasz do siebie myśli, że dla kogoś innego norą jest coś innego niż dla ciebie i mierzysz wszystko co ci się powie swoją, subiektywną miarą. Może i potrafisz ładnie pisać posty o pierdyliardzie wierszy ale partner do dyskusji z ciebie żaden.

Poza tym, jak już mówiłem - JKM jeszcze przez długie lata nie ma co marzyć o władzy, spokojnie ;)

jakk nie ma co marzyc o wladzy ? Poparcie jest wystarczajace zeby wejsc do euro koryta i zrobic tam niezly bajzel. To nie marzenie to fakt ktory sie dzieje .

KNP. to nie tylko. Korwin

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

@Hrabia

Ciężko z kimś dyskutować jak ktoś nie ma sprecyzowanych poglądów ani w ogólę nie umie argumentówać swoich tez o kimś.Ty za to jesteś świetnym partnerem do dyskusji z Combeckiem.Ty napiszesz właśnie, że Korwin to wariat, on napiszę, że takich lewaków powinno się gazować i tak w kółko.Tyle, że on tam czasami coś powie o gospodarce, ty nie masz pojęcia jak ona działa i w ogóle nie masz na nią pomysłu.Krytykować kogoś jest łatwo, ale przedstawić swój pomysł już jest ciężej.Obiektywizmem też nie grzeszych i też mogę powiedzieć, że masz "jednokierunkowy umysł" Ja sam niedawno napisałem w którymś tam temcie, że jeżeli już jakiś socjal, to w momencie gdy państwo będzie miało nadwyżki.Krótką pamięc masz.

Pytam się normalnie: Czemu twoim zdaniem Korwin to świr?

To masz jeszcze "długie lata" na ucieczkę, bo przecież zaraz po dojściu do władzy zostanie "ostatecznie rozwiązana kwestia lewactwa" :D I f targno ci do domu łycesze Krula.Sprawdzone info.

A robienie memów, demotów itd.To dobry pomysł, bo w ten sposób każdy może się przyczynić (według swoich możliwość) do wygrania danej partii.

Żeby się z kimś nie zgadzać nie trzeba mieć ustalonego planu zastępczego. Ani ja ani ty politykami nie jesteśmy (Thank god)

Mówisz mi o moich poglądach podczas gdy twoje to jedynie powtórzony program KNP? Proszę cię...

Na pytanie czemu moim zdaniem Korwin to świr odpowiadałem wielokrotnie ale powiem jeszcze raz. Jest skandalistą, ale nie w dobrym tonie - jego postać opiera się na kwestionowaniu fundamentalnych zasad społeczeństwa i proponowaniu radykalnych metod. To nie jest zachowanie godne dobrego polityka, nie mówiąc już o tym jakim jest człowiekiem (A wiele wypowiedzi, np. o jego synu nie tworzy mu dobrego obrazu).

Używa nieprawdopodobnych haseł (Zniesienie podatku dochodowego lub całkowita likwidacja socjalu - Naiko ci tłumaczyła dlaczego to niemożliwe i z waszej dwójki to ona wydaje się mieć kilkukrotnie wyższe kompetencje od ciebie (Studia ekonomiczne z tego co się orientuję) by to stwierdzić więc wierzę jej, sorry) i unika odpowiedzi na niewygodne tematy (Nie chcę mi się szukać- pamiętam jeden wywiad, nazywało się to chyba 15m2 czy jakoś tak - JKM totalnie gubiący się w swoich wypowiedziach, parodia).

Naprawdę, albo jestem ślepy, albo to ty się mylisz ale ja nie widzę żadnej różnicy między twoją argumentacją a moją, której brak tak usilnie starasz mi się zawsze wypominać, dziękuje :)

Poza tym - 40 lat w polityczny bajzlu nikomu nie robi dobrze, i choćby Korwin był najlepszym politykiem na świecie to zdecydowanie wolałbym nową krew w rządzie od kolejnej bandy podstarzałych facetów, jedną nogą wciąż tkwiących w PRL-u.

Poza tym - PO to zbiórka odpadków po UPR - najbardziej konserwatywno-liberalnej partii w ów czasach...

Opublikowano

Popieranie Korwina świadczy o braku mózgu, tyle w temacie. Obecnie w naszym kraju nie ma partii, na którą oddałbym swój głos, dlatego wiedząc że w następnych wyborach prezydenckich będę już mógł oddać głos jestem załamany swoją bezradnością. Pójść na wybory przy obecnych opcjach politycznych to porażka, nie pójść na wybory też porażka.

Opublikowano

Żeby się z kimś nie zgadzać nie trzeba mieć ustalonego planu zastępczego. Ani ja ani ty politykami nie jesteśmy (Thank god)

Mówisz mi o moich poglądach podczas gdy twoje to jedynie powtórzony program KNP? Proszę cię...

Na pytanie czemu moim zdaniem Korwin to świr odpowiadałem wielokrotnie ale powiem jeszcze raz. Jest skandalistą, ale nie w dobrym tonie - jego postać opiera się na kwestionowaniu fundamentalnych zasad społeczeństwa i proponowaniu radykalnych metod. To nie jest zachowanie godne dobrego polityka, nie mówiąc już o tym jakim jest człowiekiem (A wiele wypowiedzi, np. o jego synu nie tworzy mu dobrego obrazu).

Używa nieprawdopodobnych haseł (Zniesienie podatku dochodowego lub całkowita likwidacja socjalu - Naiko ci tłumaczyła dlaczego to niemożliwe i z waszej dwójki to ona wydaje się mieć kilkukrotnie wyższe kompetencje od ciebie (Studia ekkonomiczne z tego co się orientuję by to stwierdzić więc wierzę jej, sorry) i unika odpowiedzi na niewygodne tematy (Nie chcę mi się szukać- pamiętam jeden wywiad, nazywało się to chyba 15m2 czy jakoś tak - JKM totalnie gubiący się w swoich wypowiedziach, parodia).

Naprawdę, albo jestem ślepy, albo to ty się mylisz ale ja nie widzę żadnej różnicy między twoją argumentacją a moją, której brak tak usilnie starasz mi się zawsze wypominać, dziękuje :)

Poza tym - 40 lat w polityczny bajzlu nikomu nie robi dobrze, i choćby Korwin był najlepszym politykiem na świecie to zdecydowanie wolałbym nową krew w rządzie od kolejnej bandy podstarzałych facetów, jedną nogą wciąż tkwiących w PRL-u.

Poza tym - PO to zbiórka odpadków po UPR - najbardziej konserwatywno-liberalnej partii w ów czasach...

Nie trzeba być politykiem, żeby dyskutować o polityce.

Tak, zwłaszcza minimalna pomoc socjalna od państwa w przypadku nadwyżki w budżecie, to pomysł wyjęty z programu KNP, chyba go nie czytałeś albo czytałeś po pijaku.

To są zasady zapoczątkowane przez socjalistów niemieckich w XIX w.Korwin mówi jak społeczeństwo powinno funkcjonować a jak funkcjonuje dzisiaj.To, że ty uważasz, że zabieranie bogatszemu a dawnie biedniejszemu jest szczytem postępu cywilizacyjnego, to jest to tylko i wyłącznie zdanie ludzo i takich poglądach jak ty tak samo jak poglądy Korwina.Oskarżasz mnie o nadmierny subiektywizm a sam w tej właśnie części się nim popisałeś.Nie bronie ci, ale tez mi tego samego nie zarzucaj.

Inżyniera w internecie poznaje się nie po tym, że wejdzie na jakieś forum i powie "ja to umiem dobrze liczyć całki, wy to źle robicie" tylko jak ktoś komuś tę całkę obliczy, to wtedy ten inżynier napisze, że ta całka jest źle rozwiązana i przedstawi swoje rozwiązanie lub np. wypowie się na temat jakieś materiału budowalnego argumentując dlaczego on jest lepszy lub gorszy.Naiko napisała tak samo jak ty, że to jest niemożliwe do zrealizowania.Nie napisała dlaczego.Ja też sobie mogę napisać, że jestem np. fizykiem jądrowym.

Dla ciebie likwidacja 1) podatku dochodowego jest niemożliwa, bo zapominasz, że państwo będzie miało dużo mniejsze wydatki niż ma teraz 2) likwidacja socjalu.Nie wiesz podstawowej rzeczy, że reformy wprowadza się krok po kroku.Jeżeli ktoś zawarł umowę z państwem, że po 65 lata ma dostawać taką i taką emeryturę, to trzeba temu człowiekowi tą emeryturę wypłacać, bo prawo nie działa wstecz a no i 3), że twoim zdaniem zasiłek dla bezrbotnych im pomga.Już o tym pisałem pierdylion razy i streszcze to w przysłowie: "głodnemu daje się wędkę a nie rybę"

Po za tym pozdrawiam cie, jeżeli polityka oceniasz po wywiadze jakiegoś śmiesznego programu typu 15 m 2.Obejrzyj sobie jego wykład albo występ w tv.

Korwin tkwi w PRL-u? Teraz to pojechałeś.

Owszem, bo Tusk kiedyś był liberałem gospodarczym tylko obracał się w towarzystwie byłych komuchów i socjalistów i sam się nim stał.Po za tym Korwin nie jest W UPR, założył własną partię.

@Endymion Brak argumentów świadczy o braku mózgu tyle w temacie o tobie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...