Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Domena

QuarK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Gdzie można tanio kupić domenę? Chodzi mi najlepiej o końcówkę "pl" albo "org", bez żadnych xaa itp.

Forma płatności - najlepiej PaySafeCard lub SMS. Za kluczową odpowiedź daję like'i :)

Opublikowano

Po co kupować, jak teraz można mieć przez rok za darmo.

Ja kiedyś używałem, przedłużenie nie jest takie drogie.

lh.pl

Chodzi mi o domenę na dłuższy okres + możliwość samemu napisania wszystkie, dania odnośników itp.

Opublikowano

Na biznes-host.pl kupował xD W razie problemów support dobry i dają z ochroną danych, jeśli ma to jakiekolwiek znaczenie w Twoim przypadku :P

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Nie kupuj w tych home.pl ,az.pl ,tylko kase zdzierają początek za darmo ,potem jak dopierdolą to się nie pozbierasz. Ja mam na speedhost.pl ,przyjemny support ,łatwy panel do obsługi i tanie i dobre serwery

Opublikowano

A co złego jest w przelewach, chociażby zwykły na poczcie lub w banku?

Opublikowano

Chodzi mi o stronę, na którą mogę wrzucić JEDEN obrazek, ale potem dowolnie go modyfikować (tj. zmieniać) bez zmiany jego adresu.

A co złego jest w przelewach, chociażby zwykły na poczcie lub w banku?

Bo po prostu nie chce.

Opublikowano

Chodzi mi o stronę, na którą mogę wrzucić JEDEN obrazek, ale potem dowolnie go modyfikować (tj. zmieniać) bez zmiany jego adresu.

Bo po prostu nie chce.

Bo nie chce, czy bo nie umie? W dzisiejszych czasach jest to banalne i jedyne co musisz zrobić to wydrukować papierek, ładnie wyciąć nożyczkami, przejść się do miasta/rynku gdziekolwiek gdzie możesz zrobić przelew, położyć kasę na stół, i czekać 1-2dni na realizację. Nawet nie musisz tego blankietu uzupełniać, bo większość serwisów już od razu Ci przygotuje gotowca. A uwierz mi, że lepiej mniej płacić i coś dobrego, niż wybierać w czymś co obsługuje sms/psc.

Opublikowano

Kup na nazwa.pl, bardzo dobre strony są u nich kupione, szybka pomoc w razie problemów, lecz cena jest dość wysoka

ew. na proserwer.pl kup, lecz cena za miesiąc SMS'em sięga aż 45zł

by Neosieł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...