Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fishbot w Kamermodzie 09.04.2014r

Hubiotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. (jak nie w tym dziale to przepraszam

Chciałbym się dowiedzieć jak ustawić fishbota w najnowszym kamermodzie. Nigdzie tego nie znalazłem więc może ktoś tu odpisze. Chciałbym się jak ustawić fishbota w kamermodzie na wędke od +1 do +9. Chodzi mi o Reakcję i Fishing Delay. Niżej będzie screen jak to wygląda. Resztę sam ogarnę. Jeszcze raz powtarzam nie mogłem takiego tematu znaleźć więc go napisałem.

Screen:

Przechwytywanie.png

Pozdrawiam

Opublikowano

latam na modzie od 2 tygodni , bana nie dostalem , boty stoją codziennie , a to na kopaniu rudy , a to na metkach , nie ma bana :)

Głupio gadasz ziomek, bo nie masz pojęcia jak teraz działa hs, po prostu szuka kodów botów i banuje, na Ciebie też przyjdzie czas;d

Opublikowano

Głupio gadasz ziomek, bo nie masz pojęcia jak teraz działa hs, po prostu szuka kodów botów i banuje, na Ciebie też przyjdzie czas;d

To ty głupio gadasz. Na fb od kilku miesięcy łowie, wystarczy że gmowi odpiszesz odrazu to banik nie poleci.

Opublikowano

Dupaa.. ja odpisałem gmowi od razu... i powidzial spoko... a na nastpny dzien poszedl ban .. napisali ze wykryte zostalo nielegalne oprogramowanie

Fb działa.. dzien, dwa... potem leci ban... na kamermodzie jak i na m2bobie ban szedł max 3 dni.

POMOGLEM???

Daj Łapkę w góre, to nic nie kosztuje a mnie zadowoli ;D

Z góry dzięki;)

Opublikowano

Dupaa.. ja odpisałem gmowi od razu... i powidzial spoko... a na nastpny dzien poszedl ban .. napisali ze wykryte zostalo nielegalne oprogramowanie

Fb działa.. dzien, dwa... potem leci ban... na kamermodzie jak i na m2bobie ban szedł max 3 dni.

To zależy.

Trzeba umieć bocić.

Logi są wysyłane co jakiś czas tak jakby.

Jak wejdziesz na 30min-1.5h i wyjdziesz na jakiś czas, potem znowu wejdziesz

to bana nie dostaniesz.

Opublikowano

Fishbota używam już 3 dni, tak jak używam pelerynek i bana nie ma. Wystarczy "umieć bocić". Niektórzy odpalaja fishbota i łowi tak 6h pod rząd to napewno banik poleci. Ale jak się postawi na 30 min potem też z 30 min przerwy to się nic nie stanie. Warto też patrzeć na metka czy nikt nie pisze a nie włączyć fb i odejść od kompa.

Temat już można zamknąć, odpowiedź jest, nie warto robić spamu

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...