Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Razer Kraken

Instalock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z mikrofonem od słuchawek Razer Kraken Pro. Mianowicie jakość dźwięku bardzo mnie zadowala lecz mikrofon jest BARDZO cichy, chociaż ustawienia są ustawione na najwyższą głośność mikrofonu. Prosił bym bardzo, aby ktoś pomógł mi z tym problemem lub podesłał mi jakieś sterowniki. Będę wdzięczny.

MixTaB_eune_134_1_logo.png

Opublikowano

Witam mam problem z mikrofonem od słuchawek Razer Kraken Pro. Mianowicie jakość dźwięku bardzo mnie zadowala lecz mikrofon jest BARDZO cichy, chociaż ustawienia są ustawione na najwyższą głośność mikrofonu. Prosił bym bardzo, aby ktoś pomógł mi z tym problemem lub podesłał mi jakieś sterowniki. Będę wdzięczny.

Nie pisz, że jakość cię zadowala jeśli nawet nie miałeś porównania z normalnymi słuchawkami. Ja wiem, zielone rejzerki ładnie wyglądają.

Co do problemu to w ustawieniach dźwięku(w opcjach w windowsie) zobacz czy masz ustawione na max przy mikrofonie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...