Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lancer na start? Jaki serwer?

virtuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, TERĘ właśnie sobie pobieram, i na początek miałbym kilka pytań

Czy Lancer będzie dobrym wyborem na start, nie jest trudny do ogarnięcia?

Jaki serwer wybrać, gdzie można znaleźć wielu polskich graczy?

Nie byłby ktoś chętny mi wytłumaczyć co i jak z tą grą, pograć razem z TS'em/Skajpajem?

Opublikowano

Czy Lancer będzie dobrym wyborem na start, nie jest trudny do ogarnięcia?

Hmm, ciężko powiedzieć, zależy w czym się dobrze odnajdujesz ;) W TERZE trzymanie aggro przez tank'a jest dosyć istotną sprawą. Znam paru gości, co wymiatali np. Slayerem, a Lancer'em już im szło ciężej ;D Co nie zmienia faktu, że Lancer jest naprawdę kox klasą.

Jaki serwer wybrać, gdzie można znaleźć wielu polskich graczy?

Na każdym znajdziesz polskich graczy ;) Najwięcej znajdziesz ich na Killian'ie (EU) i z tego co pamiętam to na Veritas'ie (EU).

Nie byłby ktoś chętny mi wytłumaczyć co i jak z tą grą, pograć razem z TS'em/Skajpajem?

Chwilowo nie mam czasu - praca / matura. Po 20 maja mogę popykać z Tobą ;)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Uwielbiam grać tankami, nie zależy mi na obrażeniach, w każdym bądź razie nie bardziej niż na defensywie. Mam spoooro doświadczenia z grania tankami w innych grach, myślę że może się udać. Bardzo pociąga mnie motyw włócznia+tarcza. Przy moim internecie do 20 maja może pobiorę, byłoby miło, jak coś będę się z panem kontaktował :)

Opublikowano

Witam, TERĘ właśnie sobie pobieram, i na początek miałbym kilka pytań

Czy Lancer będzie dobrym wyborem na start, nie jest trudny do ogarnięcia? Każda jest dobra, szybko ogarniesz ;)

Jaki serwer wybrać, gdzie można znaleźć wielu polskich graczy? Na pewno na Arcadia jest masa polskich graczy.

Nie byłby ktoś chętny mi wytłumaczyć co i jak z tą grą, pograć razem z TS'em/Skajpajem? Preferuję TS, można pograć, mam 23 lvl, więc mogę poczekać (poza 60 lvl Sorciem).

Jak coś, to pisz na PW. Postaram się pomóc na tyle, ile będę mogła :)

Opublikowano

Dobrze, dziękuję za pomoc, TERA póki co mi się pobiera, mam 54% a nie chce zostawiać kompa na noc myślę że koło piątku powinienem ją mieć, odezwę się na PW jak będę już miał :) Widzimy się w grze, mam nadzieję ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...