Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowa opca - Otwórz wszystkie powiadomienia.

QuarK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Pisząc ten temat wychodzę z założenia, że lepiej byłoby dodać jeden przycisk, który oszczędzi dużo czasu - nie tylko moderatorom. Chodzi mi o opcję: Otwórz wszystkie powiadomienia np. w nowych kartach. Wchodzenie w powiadomienia i otwierania jednego po drugim jest dość uciążliwe, jeśli ma się trochę więcej powiadomień jak np.

kLyGwOD.png

---

@CrossplaneR no fakt, ale jeśli jesteś moderatorem i obserwujesz wiele działów (nawet jako użytkownik) i przychodzą Ci powiadomienia o tematach... to chyba lepiej kliknąć raz, a nie ileś tam? No widzisz.

@Juri. no tak, można by to scalić.

@TCQ Ja przykładowo mam chęć, ale nie zawsze czas. Usprawni to tylko prace.

@1361622928-U485574.pngMrPaluszek A może tak jakieś uzasadnienie?

@Blezur Ok, no to zaraz odznaczę działy które moderuję, co z kolei je TROCHĘ zaniedba.

Opublikowano

Tak, ale jak np. 3 razy mnie będą cytować w 1 temacie, to po co otwierać to samo po kilka razy?

Wg. mnie zbędne, jestem na nie.

Admin Cienia
Opublikowano

Jeśli ktoś nie ma ochoty przeglądać powiadomień to po co ich używa? Jestem na nie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Ja bym wolał, że jak obserwujesz jakiś temat i napisze tam ktoś np. 3 odp to teraz przychodzą 3 powiadomienia, lepiej by było jakby przyszło jedno ale z podsumowaniem kto dodał posty w tym temacie.

Z like jak ktoś daje limit można zostawić.

Limit 50 to stanowczo za mało (wiem, że niektórzy zbierają 50 powiadomień w tydzień, ale jak sie obserwuje każdy temat itd ..), powinno być min. 100.

Taki guzik "Zobacz Zmiany" by był dobry, ale jak by było coś takiego, że możesz wybrać które.

91D4zDZ.png

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Ja bym wolał, że jak obserwujesz jakiś temat i napisze tam ktoś np. 3 odp to teraz przychodzą 3 powiadomienia, lepiej by było jakby przyszło jedno ale z podsumowaniem kto dodał posty w tym temacie.

Z like jak ktoś daje limit można zostawić.

Limit 50 to stanowczo za mało (wiem, że niektórzy zbierają 50 powiadomień w tydzień, ale jak sie obserwuje każdy temat itd ..), powinno być min. 100.

Taki guzik "Zobacz Zmiany" by był dobry, ale jak by było coś takiego, że możesz wybrać które.

91D4zDZ.png

Opublikowano

Ja byłbym za tym, żeby powiadomienia dot. like'ów i nowych komentarzy/postów/tematów wyglądały tak, jak na Facebooku, czyli np.

"Klucznik i 10 innych użytkowników polubiło Twój post."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...