Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagywanie z metin2

Gates1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem zainteresowany nagrywaniem filmików z metka, mam pare pytan;

Jakie aktualnie programy do nagrywania są najlepsze? Chodzi mi o dobrą jakość i równocześnie aby strasznie nie muliło kompa

Jakie programy do obróbki video oprócz sony vegas?

Przejrzałem temat:  http://www.mpcforum.pl/topic/278403-obsluga-programow-do-nagrywania-video/

I uwazam że są nowsze, lepsze programy niż tam zawarte dlatego pytam.

Opublikowano

Dla mnie najlepszy jest Action - jest wersja testowa na 30 dni. Pełna wersja kosztuje około 50 zł.

Jak ktoś chce zagrać w Metina na TBD - pisać.

Opublikowano

Do obróbki dobry Camtasia Studio 8 dobry łatwy w obsłudze a klucze po całym necie latają.

Do nagrywania polecam Action kiedyś sie w to bawiłem i posiadam orginalną wersję jak coś to pw to się dogadamy

x5q5.png

Opublikowano

Polecam Ci actiona no chyba że nie będzie działał (są wypadki że nie nagrywa czegoś etc) w tedy zostaje fraps który zżera od cholery fpsów. Obróbkę polecam robić w sony vegas pro 12 ponieważ ma one niezłe funkcje których innym programom na prawdę brakuje.

graphic.png
Opublikowano

Cześć,

Jeżeli masz nvidie to polecam GeForce Experience, mi bardzo przyjemnie sie używa. Do obróbki to używam Sony Vegas.

Pozdrawiam

2eg8h3a.jpg

Opublikowano

Polecam do nagrywania frapsa, do obróbki Camtasia Studio 8, sam używam, nie ma dużych lagów przy renderowaniu, jakość jest bardzo ładna + ładne przejścia do wyboru.

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Ja nagrywam filmiki i osobiscie polecalabym Actiona,ale Fraps tez nie jest taki zły więc jak już musisz to zostaw ;)

Jeśli chodzi o Sony Vegas to tylko i wyłącznie jego mogę polecić najlepiej 9 to te nowsze wiele się nie róznia ewentualnie inny program do obróbki i montażu: Pinnacle Studio.Mój ojciec zajmuję się montażem filmików takich ślubnych itp i on właśnie kiedyś polecał mi tego ale z racji,że od 3-4 lat bawie się w Sony Vegasie to nie chciało mi się sprawdzać tego drugiego.

Opublikowano

action + sv / camtasia 

Jesli chcialbys pelna wersje actiona, pw dam Ci link do pobrania. 

Prace nad pierwszym, solowym serwerem rozpoczete zostana dnia ------ :

- Kompletowanie pomysłu - 71%

- Serwer : * Strona clienta - 2% * Strona serwera - 5%

- Strona - 0%

- Forum - 0%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...