Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wykonam forum na IPB/Zostanę adminem forum.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam na imię Patryk, mam 16lat. Pochodzę z Opola, moje zainteresowania obracają się wokół sportu jak i internetu, dokładnie nie posiadam wielkich zainteresowań oprócz piłki nożnej, nacodzień robię własne forum ogólnotematyczne (nie przeszkadza mi to w podjęciu pracy nad innym forum). Chodzę do 3 klasy gimnazjum. Dlaczego? Już wyjaśniam, w wieku 7lat miałem problemy z sercem, przez co rok spędziłem w szpitalu, przez to straciłem rok nauki. Jestem osobą, która łatwo się nie poddaje, nie łatwo mnie obrazić i ciężko mnie zdenerwować. Jestem ponadto sumienny i wykonuję swoje obowiązki, jestem otwarty na różne propozycje, każdy ma swoje zdanie potrafię przyznać się do błędu i za niego odpokutować. Nie lubię kłamstw, dlatego gdy mam być w teamie, który ma zamiar oszukiwać itp, nie piszcie do mnie, nie przyjmuję takich ofert, a gdy zrobię forum i okaże się, że ekipa nie jest szczera po prostu odejdę. Myślę, że tyle informacji o mnie wystarczy, jeśli więcej chcecie o mnie wiedzieć, to piszcie. Okej przejdźmy do oferty.

Oferuję:

-Uczciwość,

-Staranność,

-Zabezpieczenia i opiekę nad forum,

-Szczerość,

-Umiejętność pracy w grupie.

-IPB

Oczekuję:

-Uczciwości,

-Szczerości,

-Zgranej ekipy,

-Wykupionego hostingu jak i domeny pod owe forum.

Kontakt: Na tą chwilę posiadam jedynie gg, gdyż mikrofon w laptopie się zepsuł, mam zamiar kupić mikrofon w jak najszybszym czasie..

GG: 43836341. Proszę zacząć rozmowę od "Ja w sprawie oferty na MPC" lub podobnie. Dziękuję.

Dziękuję za przeczytanie mojego podania. Nie pisałem za dużo info o sobie, gdyż to nie jest CV do pracy ;). Pozdrawiam.

Opublikowano

Niezrównoważony emocjonalnie, chory na depresję, uczy się w psychiatryku, ale swoje umie, polecić niby można.

Opublikowano

Nie polecam pana . Ponieważ ukradł mi licke IP.B i nie chce jej oddać i musiałem pisać do IPS żeby mi dali i pozmieniali itd żeby ten cwaniak nie mógł używać więc zablokowali ją a mi dali nową dobrze że to się tak skończyło !

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

Nie polecam pana . Ponieważ ukradł mi licke IP.B i nie chce jej oddać i musiałem pisać do IPS żeby mi dali i pozmieniali itd żeby ten cwaniak nie mógł używać więc zablokowali ją a mi dali nową dobrze że to się tak skończyło !

Powiedz mi jedno... jak mógł ci ukraść licencje IP.B skoro jeśli zakupiłeś licencje to masz dostęp do panelu i tam możesz wszystko zmienić? idiota.

Dowody na licke chciałbym zobaczyć:]

Opublikowano

@UP

Chętnie Ci dam jak komputer z naprawy wróci. Muszę czekać 3dni max do piątku tak mi powiedziano. Do tego czasu NIE MAM JAK ZROBIĆ FORUM lub dać dowody.

Opublikowano

Na własne życzenie musiałeś przepisać ją na jego maila.

@UP

Chętnie Ci dam jak komputer z naprawy wróci. Muszę czekać 3dni max do piątku tak mi powiedziano. Do tego czasu NIE MAM JAK ZROBIĆ FORUM lub dać dowody.

I gdzie te dowody? 07.05.2014r. poczekam z chęcią na SS z panelu w IPS-ie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...