Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana wizerunku MPCforum.pl - Konkurs z nagrodami!

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 526
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Biorę udział w konkursie-losowaniu

_____________________________________________________________________________________________________________________

http://www.mpcforum.pl/topic/1300329-mcpadaambonet/
_____________________________________________________________________________________________________________________
Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

Opublikowano

Jak dla mnie kosmetyczna zmiana, bo zaistniała sytuacja ma miejsce od jakiś 2 lat, więc bardziej niż wizerunek zmienia się tu estetyka. Ale trzymam kciuki i zobaczymy jak to się rozwinie dalej ;)

pozdr

Opublikowano

"Biorę udział w konkursie-losowaniu" ale i tak nic nie wygram ale co mi tam.

@Seldek - rozumiem że następnym krokiem będzie "bye-bye" cheat'om? :)

Jasne, że nie ;) będą pełniły taką samą rolę jak obecnie.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

"Biorę udział w konkursie-losowaniu" ale i tak nic nie wygram ale co mi tam.

@Seldek - rozumiem że następnym krokiem będzie "bye-bye" cheat'om? :)

@Makin: nie :P

Xanter jesteś długo na forum i uważasz, że chcę zlikwidować cheaty z tego forum, które są i będą jego fundamentem. Nic z tych rzeczy, po prostu dokonaliśmy kosmetycznej zmiany wpływającej na wizerunek. To tyle. Nie widzę powodu by się doszukiwać końca ery cheatowania, skoro praktycznie sam się na tym wychowałem :-) Takie spekulacje są zupełnie niepotrzebne. 

Opublikowano

Bardzo fajnie, jednakże jak dla mnie forum przybrało społeczność gejmerowców już dawno i od dawna nie ogranicza się tylko i wyłącznie do cheatów. ;)

Biorę udział w konkursie-losowaniu

Opublikowano

#slogan

Gamers community.

Społeczeństwo graczy.

Community of gamers.

Opublikowano

Xanter jesteś długo na forum i uważasz, że chcę zlikwidować cheaty z tego forum, które są i będą jego fundamentem. Nic z tych rzeczy, po prostu dokonaliśmy kosmetycznej zmiany wpływającej na wizerunek. To tyle. Nie widzę powodu by się doszukiwać końca ery cheatowania, skoro praktycznie sam się na tym wychowałem :-) Takie spekulacje są zupełnie niepotrzebne. 

Kiedyś to może i tak, cheaty używał każdy, ale teraz kiedy oszukiwanie wychodzi z mody? :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Kiedyś to może i tak, cheaty używał każdy, ale teraz kiedy oszukiwanie wychodzi z mody? :)

Od kiedy :O?

cheatów może i nie używa każdy ale większość zostaje przy tym np. (ja) xD

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...