Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o typie serwera JailBreak ?

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Chciałbym stworzyć nowy serwer na podstawie Counter Strike. Pewnie teraz myślicie sobie "Znowu jakiś serwer który chce być upodobniony do innej gry" No tak jest w tym trochę prawdy ale chciałbym aby w minecraft nie było tylko kopanie,frakcje itd.. Chciałbym zrobić taki serwer ponieważ naprawdę może wypalić. Niestety, Będę musiał poszukać kogoś kto potrafi tworzyć pluginy. Wtedy możemy zrealizować ten pomysł wytłumaczę teraz o co chodzi:

Są 2 drużyny

-Więźniowie

-Policja

Policja rozkazuje więźniom co mają robić, a więźniowie to robią kto czegoś nie zrobi zostanie zabity. Zrobilibyśmy TeamSpeak 3 dzięki któremu lepiej by się słyszało Policje ci co nie będą chcieli na ts'a to Policja będzie także pisać na czacie. Aby nie było Nie ogarów w Policji to zrobimy forum i tam będzie można składać podania na Policjanta. Po tym gdy podanie zostanie zaakceptowane będzie Rozmowa głosowa na ts. Jeżeli ktoś kto składał podanie i po rozmowie na ts będzie ogarnięty to chętnie przyjęlibyśmy takiego  na Policjanta. A więc runda zaczynałaby się od tego że wszyscy więźniowie są w celach. Wtedy policjant wpisuje komendę na otwarcie cel i każe np. Stanąć do ściany i nie ruszać się. Jeżeli ktoś tego nie wykona zostanie zabity i powróci na spawn. Na spawnie będą takie mini atrakcje typu takie parkoury itd.. aby się za bardzo nie nudzić. Więźniowie oczywiście będą mogli się zbuntować i zabić policjantów. A więc co o tym myślicie ?

Opublikowano

Dla mnie to wygląda na serwer prywatny z White Listą, nawet YouTuberzy przecież mieli taką serię... czyżby CreaturesCraft? (czy jakoś tak)

Dla mnie JailBreak to normalne kopanie, zdobywanie kolejnych sektorów no i wyjście z więzienia! :)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Pomysł ciekawy, ale ciężko było by ogarnąć do perfekcji

Tak, Trudno ogarnąć do perfekcji ale wystarczy wymyślić różne trapy. Jeżeli nie to można wprowadzić parę modów np. Na nowe Trapy np. jest śnieg a pod nim kolce. Ale to jeszcze się zobaczy jak na ten czas czekam na opinie.

Dla mnie to wygląda na serwer prywatny z White Listą, nawet YouTuberzy przecież mieli taką serię... czyżby CreaturesCraft? (czy jakoś tak)

Dla mnie JailBreak to normalne kopanie, zdobywanie kolejnych sektorów no i wyjście z więzienia! :)

Na pomysł wpadłem poprzez robienie eventu. Zbudowałem więzienie i zrobiłem event tepałem po 2 graczy do jednej celi itd.. Było to robione na evencie za pomocą komend ;) A teraz chciałbym stworzyć taki serwer. Tylko jeszcze sam nie wiem jak z tymi rundami.

Można zrobić tak że gdy gracz umrze to tepa się na spawn. I czeka aż ta gra się skończy lub wbija do 2 lobby (Na początek byłyby max. 2 lobby) ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...